Witam dziś byłem na przeglądzie pierwszy po roku od rejestracji i mam problem bo koleś powiedział że nie przejdzie przeglądu bo nie widzi numer nadwozia ale nie chodzi o numer na tablice koło drzwi tylko wyryty na nadwoziu czy coś takiego. Gdzie powinien byc ten numer wyryty? Proszę o pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 11:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Numer identyfikacyjny samochodu
(VIN)
Numer jest wybity w komorze silnika w środkowej,
górnej części przegrody czołowej oraz na tabliczce
znamionowej przymocowanej w dolnej części
lewego przedniego słupka. Poza tym, jest
powtórzony na tabliczce widocznej w lewym,
dolnym rogu przedniej szyby.
Jak byłem to koleś powiedział ze ten numer pod szybą go nie interesuje, interesuje go prawdopodobnie ten "Numer jest wybity w komorze silnika w środkowej..." chyba o to mu chodziło ale nie wiem dokładnie gdzie ten numer w komorze silnika powinien być. Poza tym problem mam chyba rozwiązany bo gościu u którego kupiłem samochód (sprowadza auta) w środę wszystkim się zajmie. Dzięki za pomoc wszystkim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum