Zdjęcia dodane do posta w określonej kolejności po wysłaniu na forum zmieniają swoje miejsca. W edycji są prawidłowo, a na stronie wyświetlają się inaczej. U mnie chodzi o zdjęcie nr 4. Nie jest to 1 raz.
W ogóle na jakiej zasadzie działa w edycji posta "Wyślij uaktualniony plik". U mnie nie działa lub nie umiem tego zrobić. Mogę uaktualnić jedynie komentarz.
Znowu apples czujny jak pit-bull po amfie
Zmieniłem nieco politykę dodawania obrazków i usunąłem tworzenie minigalerii zdjęć.
Teraz można dodać załącznik max. 800x600 i on się wyświetli w formie jak dotychczas, natomiast powyżej tego rozmiaru pojawi się on jako link do obrazka. Wcześniej forum samo zmniejszało obrazek do rozmiarów pasujących do ramki posta.
Wydaję mi się, że z tego powodu były problemy.
Po testach wychodzi na to, że jest okej.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
I znowu nieoceniona czujność
Sama amfa by nie wystarczyła, myślę, że łączysz ją ze starym przepalonym olejem silnikowym swojego Rovera Tak trzymać! Zarząd powinien dla Ciebie wystosować na najbliższym zlocie podziękowania za czujność i za aktywność dla poprawnej pracy naszego forum i strony www
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum