Tez się do niego przymierzałem. Oczywiście jak tylko zobaczyłem ogłoszenie pobiegłem sprawdzić na forum czy już ktoś tematu nie założył...:)
Ten temat potwierdził moje i kolegi wątpliwości odnośnie pytania klubowiczów o zdanie nt. okazji dahoovka gratuluję zakupu:]
Tez się do niego przymierzałem. Oczywiście jak tylko zobaczyłem ogłoszenie pobiegłem sprawdzić na forum czy już ktoś tematu nie założył...:)
Ten temat potwierdził moje i kolegi wątpliwości odnośnie pytania klubowiczów o zdanie nt. okazji
w okazje na otomoto i na allegro, to ja raczej nie wierze. wiekszosc ludzi w tym kraju (poki co) zmienia auta wtedy gdy juz musza, nie kiedy chca
a przy okazji, czy to prawda, ze ta wersja Rovera ma lekko obnizone zawieszenie? jak sie to ma do komfortu jazdy po dziurawych nawierzchniach? wiem, ze pytanie moze naiwne, ale nie mialem jeszcze stycznosci z usportowionymi pojazdami
a przy okazji, czy to prawda, ze ta wersja Rovera ma lekko obnizone zawieszenie? jak sie to ma do komfortu jazdy po dziurawych nawierzchniach? wiem, ze pytanie moze naiwne, ale nie mialem jeszcze stycznosci z usportowionymi pojazdami
Nic nie będzie niższe od mojego obecnego Ryśka (w avatarze)
ten jest miekki ale powiem szczerze dawno nie jezdzilem vi wiec nie mam porownania, subiektywnie mg zr160 jest nizszy i twardszy
[ Dodano: Pon Lip 19, 2010 18:24 ]
no to wiadomo co i jak
dziura w tloku na 3cim garze, dziura pod gniazdem zaworowym wydechowym na tym samym garze
co ciekawe dziura w tloku wyglada jakby wbil sie w nia grzybek zaworu, ale wszystkie sa na miejscu, gniazda tez sa wszystkie
generalnie juz kupiony "nowy" slupek, na dniach auto ruszy
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
no to pieknie. na jakiej sumie zamknie sie remont auta?
a ja wlasnie wyczailem kolejnego roverka. nie bede zakladal nowego tematu bo nie ma sensu (i jeszcze mnie ktos wyprzedzi ), wiec tylko zapytam.. auto ma skorodowane progi. nie moge znalezc w necie progow do tego modelu, ewentualnie slabo szukam. a zatem, ile moze kosztowac wymiana progu (lacznie z progiem) w Roverze 200 rocznik 1997 3 drzwi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum