drooid, ale nie szukałeś nas przy stawach Stefańskiego??
My trochę po 20-tej z parkingu realowskiego odjechaliśmy na Rudzką Górkę.
Ale na Stawach Stefańskiego pewnie się niebawem jeszcze zobaczymy
Szukałem, jasne, że szukałem. Tam jest teraz rozkopany dojazd do parkingu. Nie bardzo umiem się tam poruszać, bo ostatnio byłem dopiero drugi raz w zyciu.
Że też mnie nie podkusiło wracać Starorudzką
_________________ Pozdrawiam
Drooid
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 21:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sorry że wcześniej nie odpisałam. U mnie było zajebiście. No fakt rovera impreza to nie była ale bylo dużo koni i mechanicznych i żywych. Pojawiły się też motory.
Ogólnie trzeba przeżyć żeby zachować wrażenia. Osobiście zaliczyłam przejażdżkę 190km/h motorem - do dziś to przeżywam, zwłaszcza że ja prowadziłam
Były tańce, śpiewy, zabawy, ostre i mniej ostre przejażdżki i pare osób się pochwaliło co maszyny i zwierzęta potrafią.
Żałujcie że nie dołączyliście roverów do spotkania.
Wydaje mi się, że nie ma juz co kombinować z dzisiejszym spotem.
Co niektórzy po urlopach, chwilę trzeba odsapnąć w niedzielne popołudnie przed pójściem w poniedziałek do pracy
Chętnych nie za dużo, Tomassso też dziś nie może, spróbujemy się spotkać za tydzień, może pogoda wróci ładniejsza, może jakiegoś grilla się rozpali
Sorrki, ale nas dziś nie będzie
(MARcin)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum