Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lip 2010 Posty: 13 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 21:16
Roverek nawet ładny, ale ma kilka stałych w 400tkach wad (porosklejane boczki i podsufitka, niesprawny prędkościomierz). Samochód sprowadzony był z Włoch i jak to często tam bywa (parkowanie na obcierki) ma pomalowane oba zderzaki (Włosi chyba nie opanowali jeszcze lakiernictwa ). Ja lubię pakować do moich samochodów duże koła, więc Roverek dostał 17stki z oponami 205/40 z przodu i 215/45 z tyłu. Jeśli go zostawię to następne będzie zawieszenie, ale jak narazie jest do sprzedania za 6800zł na kołach lub 5900 na stalowych 14stkach.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 09:14
krzemien323, z felgami mam ponownie, zawsze chętnie jak największe . Jeśli chcesz go sprzedać walnij ogłoszenie w dziale sprzedam/ auto - tam więcej osób zagląda . Pozdrowienia.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lip 2010 Posty: 13 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 21:43
ET nie pamiętam, zdjemę koło i sprawdze.
co do szerokości felgi to 7,5cala, niestety 9 cali może być problemem, chociaż tu chyba jest 9-tka:
http://i842.photobucket.c...ow/IMG_2130.jpg
wulkanizator mi założył spokojnie i nie bylo jakichś większych problemów jeżdzi się też bardzo fajnie ale kude BMW to nie samochód a przynajmniej ja nienawidzę tych kartoflowozów wiec fele chce sprzedać bo bmw idzie do sprzedania, do mazdy nie pasują poza tym mam na maździe 17" i jest ok został tylko roverek ale to sprzedam te fele i kupię węższe jakieś
krzemien323,
no jak widzisz z rantem ale z już naciągniętą oponą bo miało być do nissana ale nie podeszło więc założyłem do tego woła roboczego
A ja tam lubię klimaty cultu nisko i szeroko. Wydaje mi się że 4-setka ładnie by wyglądała na gwincie i jakiejś kultowej feldze w polerce z rantem i ładnym "grzybkiem"
Pływak, a powiedz ty czasem lekko nie szedłeś w tym kierunku?? Ciągle zastanawiam się jakie masz dokładnie felgi, bo one są skręcane? Zdradź dokładnie z jakiego to samochodu. Nie zastanawiałeś się na jakimś rantem w swoim R?
Pływak, a powiedz ty czasem lekko nie szedłeś w tym kierunku?? Ciągle zastanawiam się jakie masz dokładnie felgi, bo one są skręcane? Zdradź dokładnie z jakiego to samochodu. Nie zastanawiałeś się na jakimś rantem w swoim R?
Oj Camaro Camaro odpowiedzi na wszystkie pytanie już padłu na tym forum Zgadza się felgi miałem skręcane BBS RS chyba z MK4 cabrio co prawda MK3 20Jahre tez miało identyczne ale tam był rozstaw 5x100. Zastanawiałem się i to poważnie nad czymś z szerokim rantem niestety nic szerszego by nie weszło co prawda 7j ET35 było by na styk ale jak by ktoś siedział z tyłu na kanapie to by było po oponach więc padła na wymiar zbliżony do standardowego. Szału nie było ale imo felga nie była przesadzona i pasowało do całości, a co najważniejsze mogłem czasem zabrać więcej niż 2 osoby
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
nie ma takiego et...ludzie nie dajcie sie zwiesc, max sensowna szer opony do 400 to 195 i nic wiecej. Ja mam 205 i ostatnio jadac w 4 osoby nad jezioro plus bagaze i milion browarow tarlo na kazdym luku i niemal na kazdej nie rownosci. Oczywiscie po rozkladzie masy gdzie z 40 browarow pod nogami ciezeszego kolegi z przodu i dwie najlzejsze osoby z tylu!!! :O
chyba, ze mam cos ze sprezynami mam nie tak ale nie sadze!...ps zawias mam standard!
kolegoborek88, jak jezdzisz roverem po polu to nawet opony sobie zaloz 245 a co...jak po ulicach to max 205
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
widocznie czas na wymiane zawieszenia na nie wy..bane kolego
nie pytam nikogo o poglad co uwaza o szerokosci opony tylko o et!
ludzie zakladaja 17 do samochodow nawet takich jakim jest r400/45 i nie kazdy wozi "milion" browarow
zrobilem autem kurs na morze w 5-osob + bagaz dla tych 5 osob (w tym 3kobiet) i 24desperadosy + pelen bak paliwa. jesli ktos jechal do łeby to wie jakie tam sa drogi od chojnic do samej leby. nie jezdze powoli i na zadnej dziurze ani zakrecie nic nie przytarlo ale mam oponki 195 (twoje sa o 1cm szersze po 5mm na strone feli wiec to dziwne ze ci tarlo)
ale wracajac do pytania
jakie et mial ktokolwiek przy feli 17" niezaleze od jej szerokosc choc te co mam na oku maja 7.5
JAKIE ET PRZY 17" FELDZE BEZ TARCIA PRZY SKRECANIU I NIE WYSTAWANIU POZA RANT BLOTNIKOW/NADKOLI??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum