Wysłany: Wto Lip 27, 2010 16:24 [ROVER 45 2000 TD] - jakie radio
cześć. powiedzcie jakie radio z CD będzie najlepiej pasowało w miejsce zamontowanego fabrycznie Blaupunkta LUBECK RCC45, i czy tenże Blaupunkt powinien współpracować z transmiterem podłączanym do gniazda zapalniczki a jeśli tak to co mam powciskać w radiu aby wyłapać fale transmitera i jej zapamiętać.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 16:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Żeby współpracowało z transmiterem musisz ustawić w radiu taką samą stacje, jaką ustawisz na transmiterze. Aby radio to zapamiętało po ustawieniu stacji przytrzymaj przycisk, któryś od 1 do 6. I już na tym przycisku będziesz miał zapamiętaną tą stacje.
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
Żeby współpracowało z transmiterem musisz ustawić w radiu taką samą stacje, jaką ustawisz na transmiterze. Aby radio to zapamiętało po ustawieniu stacji przytrzymaj przycisk, któryś od 1 do 6. I już na tym przycisku będziesz miał zapamiętaną tą stacje.
nie do końca, taki sygnał z transmittera nie jest na tyle mocny zeby radio go na stałę łapało. owszem nie ma problemu jesli radio nie ma automatycznego wyszukiwania stacji, ale jesli ma to nawet jesli ręcznie ustawisz fale i tak wyszuka innych. u mnie był to bodajże guzik af, po jego nacisnieciu radio przestalo samo wyszukiwac fale i kożystało z tego co ja ustawiłem.
_________________ Wędkarzu.Jeżeli Ciebie interesuje tylko ryb jedzenie to sprzedaj wędki i wyrzuć zezwolenie.Centrala ryb ma dostatek.Kup sobie rybkę a żonie kwiatek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum