Wysłany: Czw Lip 29, 2010 14:43 Warszawa, 1.08.2010, np. g. 18
Mam taką koncepcję, coby w niedzielę zrobić coś innego niż zwykle, czyli np. spoto-grilla w Lasku Bielańskim - wyjazd w kierunku Łomianek i przy McDonald'zie w prawo i do końca.
Jest gdzie zaparkować, kawałek ładnej polanki (przynajmniej w zeszłym roku taki był) na rozstawienie grilla i trochę ławek.
Miejsce jest (było?) sympatyczne, a do tego możnaby jakąś piłkę do siatkówki wziąć, czy cuś?
Może Sachara namówić coby psa przywiózł, to by i "zajęcia sportowe" były...
Odległość dla większości podobna co na Bemowo, a można by się spotkać wcześniej (tak myślę, że np. byłaby ok 18, bo może część będzie o 17 chciała być na Starówce) i jakoś tak inaczej niż zwykle rozpocząć sierpień - w końcu wakacje są.
Jedyny mój problem, to to, że nie mam przenośnego grilla, ale może ktoś ma?
W razie czego do Makro stamtąd nie daleko i na pewno za 20 zł da się coś wybrać.
Co Wy na to?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 14:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Maciej planujesz być w tą niedzielę?
my na poprzednim spocie omawialiśmy już koncepcję grilla i w w sumie każdy był ZA także pomysł jest jak najbardziej dobry, tylko pewnie wcześniej niż o godz. 20? czy równo o 20?
1% zostawiam na to, że nie będę się nadawał po weselu na które idę w sobotę i 1% na francuskie korki w "pierwszy dzień wakacji", co może jutro oznaczać niedotarcie na lotnisko - moja droga na lotnisko to zwykle 1h20, w piątki 2h20, a jutro jest piątek i pierwszy dzień francuskiego szczytu urlopowego, więc może być gorzej (w pierwszą sobotę sierpnia standardem są 80 kilometrowe korki na autostradach, a część ludzi wyrusza już w piątek) - mam zamiar wyruszyć jeszcze 1h30 wcześniej niż zwykle - może się uda.
kris-tofer napisał/a:
my na poprzednim spocie omawialiśmy już koncepcję grilla i w w sumie każdy był ZA także pomysł jest jak najbardziej dobry, tylko pewnie wcześniej niż o godz. 20? czy równo o 20?
Ja bym proponowałbym 18.
Tylko warto byłoby, żeby ktoś podjechał w to miejsce i sprawdził, czy się nie "zepsuło" od zeszłego roku, bo ja tam rok nie byłem.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, jeśli mówisz o tym miejscu, jak jak się zaraz za MC Donaldsem skręca w stronę lasu, w taką drogę osiedlową która się kończy lasem, to ja tam byłem ze dwa miesiące temu i było w miarę spoko, tylko już jakiejś polanki nie ogarniam, bo wtedy tylko raz tam byłem...
Dokładnie, to wjazd jest jak do McDonald'sa z Pułkowej w prawo i do parkingu na końcu. Przy samym parkingu jest coś jakby polanka - to tam.
Kilka tygodni temu, była koleżanka framboise ze swoim chłopakiem i on właśnie proponował nam, tuż obok naszego miejsca spotów, w kierunku lotniska, jakąś dużą polanę, na której śmiało można pomyśleć o grillu. Twierdził, że jest tam dużo przyjemniej i "ciszej" niż w naszym miejscu Stąd propozycja grillowania która obgadywaliśmy w zeszłym tygodniu na spocie Mnie w sumie bez różnicy gdzie sobie sprzęgło odpowietrzę byle tylko pogoda dopisała. A co do psa i Sachara... hmm... Psica mogła podrosnąć i być bardziej agresywna, nie tylko do ludzi
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Pogoda ma być w pytkę podobno słonecznie i bez deszczu, co więcej ma być bardzo ciepło, pogody osłuchałem na 4 stacjach radiowych i na każdej mówią to samo w razie co upieczemy te pogodynki.
maciej, ale jak dobrze kojarzę tam nie ma polanki, co więcej nie ma tam parkingu, a ta uliczka kończy się rowem i zaraz jest las. Ja myślę o ulicy Pelikanów, bo ta właśnie ulica jest przy MC Donaldzie.
uuu tez w koncu pojawie sie na zlociku i w koncu pierwsza niedziela od jakiegos czasu mam wolna i dokladnie w ktorym miejscu jest ten zlocik bo wawe to tak srednio znam:D:(
Musisz ustawić swój widok, a potem kliknąć w prawym górnym rogu mapy na "Link" i skopiować to co tam wyskoczy.
MaReK, to weź młodego na grilla i przyjeżdżaj o 18.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum