Wysłany: Nie Sie 01, 2010 23:34 Warszawa - 08.08.2010 godzina 18:00 - Grill #2
Ponieważ grill połączony z ogniskiem wypadł całkiem sympatycznie i to już bliżej końca imprezy, to myślę, że na początku jest jeszcze lepiej, nie tylko dla tego, że nie ma mnie
Proponuję zatem, w tym samym miejscu co w 01.08.2010 (na końcu ulicy Papirusów)
wykonać kolejnego grilla również o godzinie 18:00. Trzeba zrobić wcześniej, bo doszły mnie słuchy, że mają się pojawić goście z Polski:) Zatem jako przykładna grupa spotowa, musimy stanąć na wysokości zadania i zorganizować takiego spota, żeby im gały powyłaziły
Miejsce, to polanka na końcu ulicy Papirsów w Warszawie.
Wylot w kierunku Łomianek, za mc Donaldem w prawo. Do końca drogą z progami zwalniającymi i potem w lewo w las, w kierunku polany (dołki) Punkt GPS z Automapy: N 52*18'41.03" E 20*55'58.79"
A jak będzie padać, to tradycyjnie Bemowo i parking +1 Carrefour.
Jednakowoż także o 18:00, bo grupa z Polski będzie chciała rozjechać się w okolicach 20:30 - 21:00, żeby dotrzeć do domu w godnych warunkach
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
w sobotę mnie nie będzie jakby co, mam dwa samochody do ogarnięcia, w sobotę będą stały na cegłach, ale w niedzielę powinienem się pojawić.
Marman, Ty tu nie odwalaj tylko masz przyjechać, nie można tak spotów opuszczać, będziesz miał niską frekwencję na koniec roku
Joa, prowadzę statystyki odkąd się pojawiłem, a na koniec roku wystawię oceny z obecności i ogólnego zaangażowania w życie spotowe czyli kto się najwięcej spaca ten wygrywa
kris-tofer, obyś tylko za mocno się nie spocił
A frekwencję wyrównam jak pewnej niedzieli przyjadę 3 razy na spot
A poważnie to naprawdę nie będę mógł przyjechać,jeszcze żebym wracał przez Wawę to napewno bym zawitał,no ale tam gdzie jadę nie da się wrócić przez Wawę,bo to trochi od d..y strony.Zjedz tam kiełbaskę za moje zdrowie
Ja nie wiem. Zależy od pogody - jak będzie dobrze wiało, to raczej Hel, a jak nie to będę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Rozumiem, że jak będzie padać, to ewakuacja w stałe miejsce?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To i ja sie pojawie, moze nowym nabytkiem. Co prawda nie Roverek, ale tez cos co angole uwielbiaja
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum