A więc moja propozycja jest taka: 14 badz 15 sierpnia. Na ten weekend hmmm może dajmy sobie więcej na organizacje żeby nie bylo jak ostatnio tj. największy spot we wrocku jaki chyba był czyli 2 osoby. Dydownik może zostaniesz na noc u mnie ? Wrocław po spocie będzie nasz ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
ja aktualnie nie mam w garażu nic z roverka ale postaram się wpaść równie czymś ciekawym choć do 15 to może jakiś roverek zagości, na listę się nie wpisuje bo nie wiem co będę robił jutro a co dopiero za tydzień ale będę obserwował wątek
1. magnolka,
2. Dydo, (jeśli się pokusi o przybycie) na gazie dasz rade
3. kzrr,
4. shilus82,
5. rtworek (50%)
6. ?
Hej,
jestem tutaj nowy,
nie zapłaciłem jeszcze składki klubowej i nie mogę jeszcze swojej (e)R`ki 45 obkleić naklejkami.
Z chęcią bym się wybrał na taki spocik i wymienił doświadczenia związane z autkami, ale niestety na weekend 13/14/15 sierpnia jadę na mazury na wesele...
czy będzie organizowany spocik w innym terminie
adamsky8811, to że nie masz naklejek czy też nie opłaciłes składki klubowej, nie oznacza oczywiście ze nie mozesz wpadać na spoty wręcz przeciwnie nawet
Co do organizowanie spotów jest róznie, czasem jest jeden na miesiac a czasem zdarza się ze są i 3-4 Poprostu musisz w miarę często zaglądać do zakładki spoty lokalne i obserwować czy jest coś czy nie ma
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Update:
1. magnolka,
3. kzrr,
4. shilus82,
5. rtworek (50%)
6. emes, jeszcze nie wiem, czy na pewno, ale bliżej przyszłego weekendu pewnie się wyjaśni
7. ...
1. magnolka,
3. kzrr,
4. shilus82,
5. rtworek (50%)
6. emes, jeszcze nie wiem, czy na pewno, ale bliżej przyszłego weekendu pewnie się wyjaśni
7. wieszczu (99,9%)
Pozdrawiam
wieszczu vel 8 kominów
---------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum