ten pierwszy powinien byc ok, szkoda ze nie ma drugiego
sworzen z drugiegio linku chyba nie bedzie pasował, albo facet dał złe zdjecie bo odległość od dołu sworznia do wciecia na pierscień jest za duża, wyglada to jak dla dolnego sworznia
Skiba napisał/a:
W IC są sworznie wahaczy górnych Delphi za ok 60 pl
zaraz zadzwonie i zapytam o średnicę
dzieki za informacje
_________________ pozdrawiam
Tomek
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 09:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sworzen z drugiegio linku chyba nie bedzie pasował, albo facet dał złe zdjecie bo odległość od dołu sworznia do wciecia na pierscień jest za duża, wyglada to jak dla dolnego sworznia
Fakt, ale możesz zapytać , bynajmniej sworznie Delphi chociaż droższe, wydają się być lepsze jakościowo niż sworznie Teknort.
niestety ten z IC też ma 35mm. A rok temu kupowałem u nich całe wachacze. Nie wiem jak to jest ze wszyscy piszą że mają sworznie do Rovera a jak sie okazuje to poźniej nie pasują
niestety ten z IC też ma 35mm. A rok temu kupowałem u nich całe wachacze. Nie wiem jak to jest ze wszyscy piszą że mają sworznie do Rovera a jak sie okazuje to poźniej nie pasują
mówisz o Delphi TC1153 ?
tak
mam nadzieje ze udało mi sie znaleźć to co trzeba teknorot h-313, tak jak pisał zuber84cool
http://allegro.pl/item116...ca_33_5mm.html, fotka jest zła ale sworzeń powinien być ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum