powiem, że trochę udało cI się mnie wsiąść na refleksję, ale skoro indywidualiści chcą jeździć takimi autami jak MG i są według cIEBIE "!@!$#.czkami" to pewnie jeździsz GOLFEM III albo e36 i jesteś wtedy twardzielem takim, że jak przejeżdżasz przez rynek w swojej wiosce to potem 2 tyg. leczysz korzonki
a co do tych części to sory w takim raziemusiałęm coś źle popatrzeć ale najlepiej będzie jak w ten weekend postarma się podejśc do sklepu z cześciami i popytam za ile bym miał takie cześci o jakich rozmawialiśmy wcześniej
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 16:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gdybyś był choc troche inteligentny to bys zobaczył na lewo i byś widział czym jeźdze:D No ale jak widac inteligencją to Ty nie grzeszysz
Problem w tym, że jakbyś chciał to byś jeździł a nie pisał głupich postów o cenach rozrządu i miał milion innych problemów. Ciekawe czy kiedys pochwalsiz się tutaj swoim MG. Na bank że nie!
Osobiście uważam, że akurat golf III z siatkami w zderzakach i BMW najlepiej własnie e36 316 i to białe z diodowymi lampami pasowało by do Ciebie najlepiej!
chłopaku, widziałem to co po lewej. ale bardziej zwrócił moją uwagę dzwięk Twojego niemieckiego hełmu kórym jeździsz na codzień. I nie pochwale się autem tOBIE bo nie do tego będzie mi służyć, żeby sie lansować i probować zaimponować forumowemu, pospolitemu gsm-mowi. no ale dobra, ja się już pacyfikuje bo nie chce Ci nabijać postów do kozaczenia w gronie przyjaciół z virtuala buzi dupci:* hyhy
wracając do topiku:
Dziś rozmawiałem z gościem który wyraził się tak, że ściaga sobie cześci z anglii bo nie chce dawać zarobić zdziercą z tomateam.pl, FOTA, Intercars
ciekaw jeste mczy to tak sie aby napewno oplacało z przesyłką itd...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 71 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 18:09
ALAN napisał/a:
Dziś rozmawiałem z gościem który wyraził się tak, że ściaga sobie cześci z anglii bo nie chce dawać zarobić zdziercą z tomateam.pl, FOTA, Intercars
No najlepiej jak by za darmo rozdawali....
Ceny czesci jak do kazdego auta, ale jak sie chce czlowiek przyczepic to zawsze cos znajdzie.
A tomatemu to mi prosze nie obrazac bo gdyby nie Tomi to nie wiem gdzie bym czesci szukal...
Ostatnio zmieniony przez Kurczak85 Sob Sie 07, 2010 18:39, w całości zmieniany 1 raz
ALAN, ten kolega nie dostanie takiej ceny w GB po jakiej bierze Toma Team, a jezeli chodzi o InterCars to zdarza sie, ze po nietypowe czesci dzwonia do TomaTeam.
Zrobisz jak bedziesz chcial, a jako uzytkownik tego forum i aktywny klubowicz klubu Roverki.pl przepraszam Cie za posty kolegi gsm23
Kupisz auto jakie bedziesz chcial, a o porade zawsze mozesz pytac na forum, czy to tym czy Ibizowym
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Mówiłem że debil hehehe!
Bez komenatzra dla takich typków jak on.
A tak na marginesie to niech chłoapczek kupuje częsci w intercarsie buahaha!
Kumpel kupił do alfy tam rozrząd i mu przeskoczył po 16 tys km
Powodzenia maminsynku życze! I wcale nie chce zebyś MI się chwalił swoim cudem, ba nawet sobie tego nie życze. Po prostu na forum jest taki zwyczaj, ale laika w każdej kwestii nie ma co przekonywac, lub co bądź ustosunkowywać w odpwoeidnią stronę. Niech sobie zyje we własnym świecie bo jak widac czuje się w nim jak ryba w wodzie:D
ALAN, ten kolega nie dostanie takiej ceny w GB po jakiej bierze Toma Team, a jezeli chodzi o InterCars to zdarza sie, ze po nietypowe czesci dzwonia do TomaTeam.
Zrobisz jak bedziesz chcial, a jako uzytkownik tego forum i aktywny klubowicz klubu Roverki.pl przepraszam Cie za posty kolegi gsm23
Kupisz auto jakie bedziesz chcial, a o porade zawsze mozesz pytac na forum, czy to tym czy Ibizowym
Nie no daj spokój. na każdym forum znajdzie się ktoś aktywny inaczej.
Jak będe miał jakieś pytania i informacje do przeanalizowania to odezwę się w tym temacie bo wyszło tak, że stał się bardzo luźny i porusza wiele wątków
niebawem myślę podzielić sięz wami cenami cześci w pewnej hurtowni do ZR 1.8 160 które poznam myślę w najbliższym czasie. Pozatym nie pozostaje mi nic tylko obserwować co się dzieje ciekawego w ogłoszeniach i szukać dalej
na każdym forum znajdzie się ktoś aktywny inaczej.
No nie chcialem tego pisac...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 08:48
ALAN napisał/a:
Pisząc w ten sposób, domyśl się tylko co ja mogę o Tobie napisać (szłyszałem, ktoś mi powiedział, itd). W związku z tym pisz kto to powiedział lub nie pisz w ogóle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum