uwierz mi jest wielka różnica wizualnie między czarną blendą a chromowaną przynajmniej dla mnie taki mały mod daje wiele a blendę pytaj od ludzi co chcą sprzedać całe tylne klapy czy nie chcieliby sprzedać samej blendy ja tak właśnie zrobiłem
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Lut 2010 Posty: 130 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 09:24
Policja sie za to moze przyczepic?
Takie Rzeczy Tylko W Polsce:/
Ja sam niedawno zaczołem sie z tym bawic, miałem białe prawie wogóle nie swieciły.
Pojechałem do sklepu i kupilem takie jak w załaczniku.
Przeczyściłem osłonki i wszystko smiga elegancko.
Mam teraz podświetlenie niebieskie i jak narazie nie spotkalem sie z tym zeby jakikolwiek z drogówki kazał mi zamienic oswietlenie.
W wolnej chwili dam fotke jak to wygląda w nocy
U mnie teżj est poświata nawet na drodze. Mod zrobiłem na wiosnę jak siadła żarówka standardowa.
Chcę teraz zmienić blendę na tą z R25 i też pójdą jak teraz taśma z SMD i klejem na gorąco.
[ Dodano: Sro Sie 11, 2010 18:46 ]
U mnie teżj est poświata nawet na drodze. Mod zrobiłem na wiosnę jak siadła żarówka standardowa.
Chcę teraz zmienić blendę na tą z R25 i też pójdą jak teraz taśma z flux'ami i klejem na gorąco.
Nawet żarówki rurkowe z fluxami nie dają takiego efektu jak taśma samodzielnie zamontowana (sprawdzone
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum