Wysłany: Czw Sie 12, 2010 01:05 [Program] Co się stało z programem Rover.
Mam na myśli ten program który otwiera stronę internetową na której trzeba sie logować.
Rave mi chodzi bez problemów tylko ten coś szwankuje
Zmieniłem datę na rok 2005 i miesiąc kwiecień. Wpisałem w polu logowania "admin" i niestety wyskoczyło "invalid username" czy coś w tym stylu. Gdzie jest problem?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 01:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zapewne masz na myśli elektroniczny katalog części EPC, do jego otwarcia wymagany jest Internet Explorer 6, na nowym IE 7 i 8 w systemie Windows 7 oraz innych przeglądarkach go nie otworzysz, tutaj możesz pobrać najnowszy EPC May 2010 http://forum.roverki.eu/v...ghlight=#530690 ja na Windows 7 otwieram go w Windows XP Mode na maszynie wirtualnej i otwiera się bez problemu, nie ma potrzeby zmiany daty itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum