słyszałem ze są stosowane w roverze 600 2.0 benzyna może mi ktoś to potwierdzić zweryfikować potrzebne mi oznaczenie zeby szukać nawet na allegro bo handlarze nie wiedzą co to MJY100460 zazwyczaj nie maja tego oznaczenia nigdzie napisanego
słyszałem również ze ten silnik jest w jakiś sposób spokrewniony z motorem hondy??
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 15, 2010 13:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pytaj o wtryskiwacze do Hondy Accord V CC7 z silnikiem z serii F20Z1/Z2 ,chociaż ja tam widzę że pisze cytuję "MJY 100460 (Rover 2.0 turbo)" to nie jestem pewien, bo oczywiście wiesz że w 600 był też silnik Rovera 2.0Turbo
Szukaj od turbo wersji, ten silnik nie jest spokrewniony z Honda, to seria T Rovera. Szukaj od samochodu Rover 620Ti lub 220Ti
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum