Dziwne jest też, że ma niby ksenony, ale brak spryskiwaczy na zderzaku.
ja też mam oryginalny zderzak, ksenony i brak sprysków - może faktycznie jest tak ze na niektóre rynki X lat temu nie były wymagane spryskiwacze do Ksenonów
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To już musi każdy kupujący rozstrzygnąć indywidualnie,ja mogę od siebie dodać,że przejechałem ostatnio pół Europy w drodze na wakacje i wracając z nich(Czechy,Słowacja,Austria,Słowenia,Chorwacja,Węgry) i nie spotkałem takiego auta jak moje.Mój Roverek wzbudzał ogólne zainteresowanie,ponieważ różnego rodzaju "sznycelwagenów" itp była tam i po drodze cała masa natomiast moja "75" była jedyna w swoim rodzaju.By przekonać niedowiarków,że warto zainwestować w oryginalność załączę kilka fotografii z pod palm.
[ Dodano: Sro Wrz 08, 2010 13:00 ]
i jeszcze jedna foteczka
[ Dodano: Sro Wrz 08, 2010 13:05 ]
I żeby zrobiło się nam troszkę cieplej jeszcze troszkę chorwackiego słońca
_________________ był Peugeot 406 1,8 16V,Alfa Romeo 166 2,5 V6 24V wiele innych,jest Rover 75 CDTI i Alfa Romeo 145 1,4 TS
Sprzedam:http://otomoto.pl/rover-75-100th-anniversary-limited-edit-C14801047.html
yaro38 - ja również byłem tego lata w Chorwacji (Twoje zdjęcia jak widzę z Korciuli) i nie widziałem takiego rover'ka jak mój czyli R75 MK2
Zauważyła to także moja żona
Ogólnie Rover 75 po faceliftingu w 2004r jest bardzo rzadko spotykany na terenie kontynentalnej Europy ... i nie potrzeba innego zderzaka aby wyróżnić się z tłumu jak to napisałeś "sznycelwagenów".
Mój R75 też był jedyny, choć go nie fotografowałem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja swój samochód sfotografowałem ponieważ stwierdziłem,że wygląda bardzo ciekawie na tle palm.Poza tym nie muszę go ukrywać,uważam że mam powody do dumy i stąd te zdjęcia
Widzę,że zderzak stoi ci w gardle niczym ość chorwackiej ryby(zubaricy) na fisch pikniku,ale tak jak już wspominałem kiedyś w jakimś innym wątku,gdyby nie ten zderzak nie kupił bym "75" on nadaje przodowi tego auta niepowtarzalny wygląd.Przód po lifcie czy też przód MG to już nie jest to.
Poza tym oglądając fotografie z przed kilku lat z wojaży po Bałkanach (Albania,Czarnogóra,Bośnia i Hercegowina,Macedonia i oczywiście Chorwacja) miło jest przypomnieć sobie jakimi autami tam byliśmy i gdzie nimi udało nam się dojechać,a jest naprawdę co wspominać.
I zapewniam Cię,że Roverek nie był moim jedynym modelem,były ze mną jeszcze dwie modelki,ale fotografie z nimi pozostaną w domowym archiwum.
_________________ był Peugeot 406 1,8 16V,Alfa Romeo 166 2,5 V6 24V wiele innych,jest Rover 75 CDTI i Alfa Romeo 145 1,4 TS
Sprzedam:http://otomoto.pl/rover-75-100th-anniversary-limited-edit-C14801047.html
Ostatnio zmieniony przez yaro38 Czw Wrz 09, 2010 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Jak to powiadają nasi politycy "nie posiadam wiedzy" na temat takiej wojny,mam przyjemność (czasami wątpliwą z uwagi na korki) dwa razy dziennie przejeżdżać przez SC do pracy i z powrotem,nie zauważyłem jakichkolwiek oznak wrogości do ERA.
Jednakże zgadzam się z Tobą,co do zakończenia dyskusji w "tym temacie"
Pozdrawiam i do zobaczenia na DK1.
Ps.A o tym,że foteczki podobają się świadczy ilość ich "ściągnięć" przez użytkowników forum.
[ Dodano: Pon Wrz 13, 2010 13:08 ]
Ponieważ jak widzę jest już sporo ściągnięć fotek Roverka w chorwackich klimatach dorzucę jeszcze kilka zdjęć ale z już głębi wyspy Korcula i półwyspu Plejsac.
[ Dodano: Pon Wrz 13, 2010 13:09 ]
troszkę gór
[ Dodano: Pon Wrz 13, 2010 13:11 ]
góry z innego ujęcia
[ Dodano: Pon Wrz 13, 2010 13:12 ]
i jeszcze troszkę morza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum