witam
a ja się ie zgodzę . Dla mnie 75 ma zbyt ograniczona widoczność. Najlepiej wpadnij na spota z zona niech przyjedzie zobaczy , przejedzie się z kimś i sama oceni. z racji tego ze Mariusz naprawia te auta to miałam możliwość jazdy chyba wszystkimi modelami marki Rover i MG i akurat 75 jest jedynym autem do którego nikt by mnie nie przekonał . To jest moje zdanie. Kupic to nie problem . W samochodzie trzeba czuć się bezpiecznie a nie stresować się przy każdym parkowaniu ,
Pozdrawiam
pewnie ze mozna sie przyzwyczaic, mielismy kiedys Dodga Caravana, duza fura i wogole nie zwrotna no tyle ze wysoko sie siedzi, owszem przyzwyczaila sie, ale wyszukiwac latwiejsze miejsca do parkowania a jak nie mogla znalezc to mnie wolala
no zobaczymy , zona wraca w niedziele to jej pokaze co wymyslilem, bo jeszcze jej nie mowilem, sam na razie sie nakrecilem a w przyszlym tygodniu dzieki uprzejmosci maryba, moze sie przejedziemy.
Jak narazie wszystko idzie w dobrym kierunku - dzisiaj rejestracja jutro płyny i poduszka - wtorek - sprzegło - więc przejażdżka w przyszłym tygodniu aktualna
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Xelo123, Co innego krótka przejażdżka a co innego użytkowanie. Do każdego samochodu trzeba się przyzwyczaić Osobiście dużo bezpieczniej czuję się w R 75 niż w R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum