Wysłany: Czw Cze 24, 2010 21:13 Track Day #3, Ułęż, 4 września 2010 - zaproszenie
Cześć Roversi
Piszę z dużym wyprzedzeniem, żeby każdy mógł przemyśleć temat oraz zaklepać sobie czas i środki
Serdecznie zapraszam Wszystkich "Petrolheadów" na tor - 4 września organizuję Track Day #3 (prawie dokładnie w rocznicę Track Daya #2)...
Spotkanie jest interklubowe, ale przewiduję obecność paru zakręconych Roverków i Emdżików, a także Alf Rovero
Jedziemy oczywiście z Wróblem i Bzykiem, pewnie z trzecim instruktorem, ale to się okaże...
Koszt na pewno zamknie się w 300 zł za kierowcę, być może 200-250, zależy od liczby chętnych. Wiem, że przy dwóch instruktorach muszę zebrać 4000,-
Jeśli są chętni - piszcie - lista startowa już się tworzy
Info o wcześniejszych imprezach TU i TU.
Serdecznie zapraszam - banan na twarzy gwarantowany - kilka osób może to potwierdzić
Maciej
Brt
Kruszon
Maniaq
Greg-si
wstępnie zapisani z poprzedniego wątku
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 21:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie pojawił się problem - będę tylko do 13-13:30 ale będę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Szkoda, że tylko na tak krótko, ale cieszę się, że nie odpuściłeś
To musimy pilnować, żeby na miejscu jak najszybciej zacząć.
Wiadomość ogólna
(Ciebie, Maciej, nie dotyczy - wpłata już "zaksięgowana" )
Uprzejmie proszę Wszystkich zainteresowanych o wpłaty - muszę mieć kasę do 17 sierpnia.
Nr konta: 37 1140 2004 0000 3502 0928 8786, kwota zaliczki: 250,-
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Super, Barcik! Cieszę się, że Cię zobaczę po latach
No i kolejna piękna Alfa ROVERo na torze Ciemna strona Mocy
Jeszcze tylko kolega greg-si milczy... Urlopuje się pewnie
S.McQueen, Le Mans
Szkoda, ze ja mam wyplate 5 a w tym miesiacu nie styknelo mi kasy. Kolega z pracy tez by chcial wpasc, ale pewnie nie przyjedzie z tego samego powodu.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
zycie, nic nie poradze
polatam chociaz ze 2-3 h , i bede uciekal
damy rade, moze przywioze "szymekGT" z forzaitalia, to popstryka nam jakies foty
Ho, ho!!! Od Szymka to nie będą "jakieś" foty!!! Postawił sam sobie bardzo wysoko poprzeczkę fotkami z któregoś z dawnych wypadów do Ułęża i mało tego - za każdym razem jest jeszcze lepiej
Może wreszcie będę miał jakieś dynamiczne foty Gtv w czasie jazdy?
S.McQueen, Le Mans
ja mialem ambitne plany wzgledem , foto, ale ze wzgledow na brak czasu, raczej skupie sie na pojezdzeniu
wrzuce jeszcze dzis moze jakiegos riga z ostatniego podejscia do tematu
eksperymentuje na BB
O! Masz ramię z przyssawką? Dobrze kojarzę "rig"a?
BB? Chyba nie jarzę...
S.McQueen, Le Mans
dobrze kojarzysz, mam przyssawki, ramie samorobke ale wazny efekt
niestety nieogarnalem sie ze swoimi zdjeciami... praca najwazniejsza wiec nie zrobilem nic z rigow bandyty, przed wakacjami robilem eksperymenty na spocie w w-wie ale zrobilem tylko 1 zdjecie, ktore mozesz obejrzec w watku o spotach warszawskich przedostatnim
zabiore do ulezy przyssawke
niestety bede musial szybko uciekac jak juz wspomnialem wczesniej
bb = bananowy bandzior
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dobrze kojarzysz, mam przyssawki, ramie samorobke ale wazny efekt
niestety nieogarnalem sie ze swoimi zdjeciami... praca najwazniejsza wiec nie zrobilem nic z rigow bandyty, przed wakacjami robilem eksperymenty na spocie w w-wie ale zrobilem tylko 1 zdjecie, ktore mozesz obejrzec w watku o spotach warszawskich przedostatnim (...)
Znalazłem Fajne! Dużo roboty w PSie z wymazaniem patyka i przyssawek?
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum