Czy podjął się ktoś wymiany końcówek wtrysków - podobnie jak to się robi przy VW?. Założyłem już wcześniej temat "Końcówki wtrysków 216 " i byłem ciekaw czy można wymienić same końcówki wtrysków na tzw. 216.
Temat zakończył się na tym, że można wysłać jeden wtryskiwacz do kolesia, który się zajmuje wymianą wtrysków w grupie VW i może spróbować zamontować w R. Koleś ten nie mógł nic powiedzieć na temat wtrysków od R bo nie miał nigdy do czynienia z nimi ale zaproponował, że można przesłać jeden i może spróbować. Myślę, że może to być interesujące ze względu na to, że pompa w SD i SDI ma duże możliwości a przy założeniu 216 do R może naprawdę poprawić osiągi.
_________________ Na sprzedaż 4 szt opon Uniroyal Rally 550 - 205/55/R15 - bieżnik 6,4mm cena 400zł za kpl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum