Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 23:20
Jak najbardzej Więc tak, niech kolega sprawdzi wszystko jak było wcześniej napisane. Jeśli nośnik jest ok, a wydaje mi się że powinien, pasuje sprawdzić czy pomoże reset Biosu i przede wszystkim czy jest wszystko fizycznie dobrze podpięte.
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Dziki panowie za rady. CD- ROM mam podpiety na jednej tasmie co hdd. Okazalo sie, ze to byla wina cd-romu. Kupilem nowy i problem zniknal. Tylko zastanawia mnie to bo mam 2 cd-romy te stare i na obu byl taki blad. Ktos pytal czemu sie plyta spalila. Mysle, ze ze starosci poniewaz wywalilo te kondensatory(jeden az wylal). Co do legalnosci mojego systemu. Komputer mam juz ladne pare la,t win xp tez dostalem z komputerem wiec mam go orginalnego na polce. Uzywam pirata bo nie chce mi sie instalowac oddzielnie poprawek
Kondensatory wywala albo właśnie ze starości jak piszesz albo przez zasilacz jeśli jest słabej jakości. Pytam się, bo może się stać tak że i ta padnie jeśli marny zasilacz (chodź lepiej nie zapeszać...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum