Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 91 Skąd: Mysłowice
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 15:23 Proszę o ocenę Rovera 420 i 220
Witam. Rozglądam się za jakimś roverkiem dla mnie, wpadł mi w oko taki http://moto.allegro.pl/ro...1217767115.html prosze o jakąś ocenę. Cena dosyć atrakcyjna, przy moim budżecie 8,5tys zł zostało by prawie na sekwencję.
co do tego dieselka 220 to napewno przedni zderzak malowany, ale wszystko ładnie spasowane, może wielkiej tragedii nie było, kolego zobacz aukcję mojego roverka może będziesz zainteresowany http://allegro.pl/show_item.php?item=1215217467 pewne auto od forumowicza
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 32 Skąd: Poznań
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 17:24
podłacze sie równiez do dieselka 220 ładna wersja tylko szkoda ze bez klimy i brak halogenów wiec nie taka fuul wersja, no i brak fotek serca auta silnika, a tak ładnie spasowany skorka w niezłym stanie na pierwszy rzut oka wyglada ok :wink:ale oczywiwscie do dokałdnego sprawdzenia
Ostatnio zmieniony przez waldivip Sob Wrz 04, 2010 17:26, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 32 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 13:42
ja Ci dużo nie powiem ale widzę ze zadbany egzemplarz, i z tego co moje oko widzi to chyba miał jakąs przygodę z tył patrz na szczeliny miedzy lampami tylnymi, no i taka drobnostka prawy halogne nieszczelny, ale niech sie jeszcze inni wypowiedzą ktorzy posiadaja taki model
Jeżeli chodzi o ROVER'a 420 to:
- tylny zderzaki napewno były malowane, cisnąć właściciela dlaczego,
- emblematy na tylnej klapie przyklejone nie na tej wysokości jak być powinno,
- silnik nie pochodzi od Hondy, tylko jest to silnik konstrukcji ROVER'a
- komora silnika i silnik umyte, więc całkiem możliwe, że jest coś do ukrycia
- wnętrze zabane i czyste
- numer immobilizera - bardzo dobrze że jest znany, może się przydać, jak pilot padnie a drugiego nie ma pod ręką.
Trzeba to autko dokładnie obejżeć pod względem bezwypadkowości, bo przygody jakieś były.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum