Z tego co pisałeś wcześniej, to Gdańsk nie jest 'Twoim' miastem, także chyba ciężko będzie wytłumaczyć... Na spocie (jak będziesz) pokażę ci w nawigacji.
Aha na spoty funkcjonują listy, aby była jasność kto będzie, także jak zamierzasz się pojawić to wpisz się w listę i tyle...
Wiesz az tak strasznie nie jest troche juz znam po roku miasto, tak orientacyjnie pytalem
Oko widzialem ze w weekend cos planujecie po malu wiec jak bede wolny to przywloke swoja padline
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga edycji :.
Włącz silnik i ponaciskaj przewody. Ja miałem malutką dziurkę, przy wyłączonym silniku nie ciekło a jak włączyłęm i dodawałęm gazu to leciało. Z pilotem też miałem problemy wymiana i zaprogramowanie w serwisie kosztowało mnie 450 zł.
ta srebrna puszka to raczej komp silnika .... sam moduł immobilizera jest (przynajmniej w R200 ale w ZR pewnei też) nad bezpiecznikami w kabinie ... jak głowewłożysz to nad bezpiecznikami będzie taka czarna puszka. Generalnie cały system jest ze sobą powiązany (immo + komp silnika + piloty + pętla prądowa obok stacyjki).
No i chyba sie stalo najgorsze znalazlem wyciek ale niestety nie walnal wezyk tylko mam taka fontanne wody cieniutka z silnika, wyglada ze jest tam jakas uszczelka ale nie wiem czy to ta pod glowica chociaz pewnie to to. Ponizej zamieszczam zdjecia moze ktos rzuci okiem, jest to zaraz pod kolektorem wydechowym jest tam jakby laczenie dwoch czesci silnika i stamtad tryska taka cieniutka struzka wody, powiedzta ludzie czy to hgf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum