A nie jest to czasem tylko taka zapadka jak w większości lamp z anglika - soczewek, która po opuszczeniu pozwala poruszać się po drogach europy nie oślepiając innych, jednak w 100% nie zmienia kąta padania światła na wersje EU. Czyli czyni z wiązki światła idącej ku górze z lewej strony - wiązkę światła z równą poziomą krawędzią?
A nie jest to czasem tylko taka zapadka jak w większości lamp z anglika - soczewek, która po opuszczeniu pozwala poruszać się po drogach europy nie oślepiając innych, jednak w 100% nie zmienia kąta padania światła na wersje EU. Czyli czyni z wiązki światła idącej ku górze z lewej strony - wiązkę światła z równą poziomą krawędzią?
To jest w zwykłych lampach w zoczewkach jest ruchoma przesłona
odświeżam temat, apropo xenonów założyłem je, świecą wszystko jest tak jak powinno ,no oprucz jednej rzeczy , mianowicie świeci się błąd na liczniku że żarówki mam przepalone czy da rade w roverku coś z tym zrobić W innych markach pojazdów tak.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
GaDo, kupiłeś kiepskie przetwornice które generują ten błąd sa lepsze na allegro i błędu na nich nie ma. Obejść to można takimi układami które sie dopina do przetwornicy też widziałem na allegro
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum