mam go już zaklepanego ale dobre rady zawsze w cenie...
Jak cena (BEZ OPŁAT) jest waszym zdanie rozsądna za ten model???
Z góry dziękuję życzliwym koleżankom i kolegom za pomoc.
PS.
- czy można jakoś stwierdzić czy tylna kanapa jest dzielona w tym aucie,
- czy lusterko ma czujnik deszczu czy po prostu tak wygląda lusterko fotochromatyczne,
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 10:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tomek_torun, odnośnie Twojego PS:
- tylna kanapa w sedanie R75 chyba nigdy nie była dzielona. Może jedynie być kładziona w całości bądź mieć okienko w podłokietniku do przewozu długich przedmiotów. Jednak w tym konkretnym przypadku nie widze ani przycisku do odchylenia oparcia kanapy ani okienka w tylnej ściance kanapy,
-lusterko jest z czujnikiem deszczu.
Poza tym zwraca uwagę brak dywaników z przodu.
Kontrowersje moze tez budzić lokalizacja auta.
Przy tym sprzedawcy rzeczywiście trzeba wszystko dobrze sprawdzić...
Co do ceny, to nie jest ona super atrakcyjna, można znaleźć czasem coś tańszego. Mi się tydzień temu to udało
Gdy szukałem R75 dla siebie byłem w Płońsku 4 razy. Widziałem tam 11 samochodów. Po za tym rozmawiałem z wieloma osobami które doskonale znają panujące tam regułu.
Cóż. Można jedynie skwitować CCCP (Cwaniak Cwaniaka Cwaniakiem Pogania). Osobiście odradzam kupna tam R75. Wyglądaja zazwyczaj wspaniale, bo są robione na POTĘGĘ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum