Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Bawiłem się z ziomkiem w wymianę radia na 2din. Po ciężkiej pracy czas na podłączenie. Wszystko gra, tylko nie ma podświetlenia zegarów i pokręteł
Sprawdzone wszystkie bezpieczniki pod maską i pod nogami. Ściągnąłem też ponownie ten element pod kierownicą i ruszałem kabelkami przy regulatorze natężenia oświetlenia.
Do tego zauważyłem też, że brakuje podświetlenia tablicy rejestracyjnej i prawego tylnego światła
Proszę o jakieś podpowiedzi, bo zgłupiałem już i za cholerę nie wiem o co kaman
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 24, 2011 21:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 19:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Sty 2010 Posty: 23 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 22:17
Ja mialem u siebie podobny problem. Wszystkie bezpieczniki ok a nie mialem podswietlania wnetrza i postojowek. Przyczyna byl uszkodzony wylacznik czasowy. Sprawdz u siebie bo moze tez powoduje spiecie i pali bezpiecznik. Ja sprawdzalem miernikiem bezpieczniki i wszystko bylo ok a jednak byl problem.
Miałem to samo, sprawdziłem bezpieczniki w środku w kabinie i wszystkie ok , sprawdziłem pod maską i tez wszystko ok. Błąd u mnie leżał w tym że niedokładnie sprawdziłem te bezp. pod maską i po wyjęciu każdego z osobną okazało sie że jeden z nich był jednak spalony.
Błąd u mnie leżał w tym że niedokładnie sprawdziłem te bezp. pod maską i po wyjęciu każdego z osobną okazało sie że jeden z nich był jednak spalony.
No mi się wydaje, że jednak wszystkie sprawdzałem i wszystkie są w porządeczku
Ale na wszelki wypadek powymieniam wszystkie i zobaczymy co z tego wyjdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum