i dało to coś camaro ? czy jak otwierasz maskę to jest łaaał ?
żarty żartami ale tak na serio, to dała Ci cokolwiek ta rozpórka na seryjnym zawiasie ? poza tym, że jak będziesz miał dzwon, to większość przyjmie rozpórka i będą mniejsze szkody ?
Zapraszam do tego tematu, nie będziemy tu śmiecić a tam z chęcią odpowiem na wszystkie pytania i przyjmę na siebie słowa krytyki
Strona 1 wyedytowana http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=46796
fotele przednie z coupe pasują na pewno do R200 okrąglaka, bo moje półskóry jeżdżą u Kozika w 214Si Jak ktoś ma fote mocowań z ZS/400 to dawać, porównam z moimi, bo mam 2 fotele z R200 w garażu, trzeba tylko napinacze przełożyć
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
No i mam je troche juz pozno i nie chce mi sie ani rozpisywac ani fotek zmniejszac do rozdzielczosci 600*800 wiec zobaczycie jak to wyglada jutro. Zreszta zrobie kilka fotek jeszcze za dnia w pieknym sloncu to napewno efekt bedzie jeszcze lepszy
To ja mam takie pytanie na podpinkę, podobno fotele z R 45 nie pasują do 400, a te fotele z ZSa wchodzą bez problemu? Spodziewałbym się że 45 jest zamienne z ZS, a co za tym idzie nie z 400. Jak to jest?
camaro17, nawet nie wiesz jak ciezko fotki jest zrobic hehe...znaczy sie mam jakies ale sciemnialo sie wiec nie za duzo na nich widac...jak bedize ladny dzien to pykne
[ Dodano: Nie Paź 03, 2010 21:17 ]
Sa i fotki wreszcie....
Powiem tak...musze jeszcze przelaozyc mechanizm regulacji glebokosci ze swojego starego fotela do nowego ktory jest defacto fotelem pasazera (ANGLIK)
No i pozniej plastik maskujacy i pokretla do regulacji siedzenia po stronie pasazera pomalowac na szaro tak jak inne plastiki bo teraz jest to kolor czarny.
Fotki pomniejszalem w photoshopie do szerokosci 600 wiec moga byc ciut za male
I jak sie podoba? mnie bardzo!
[ Dodano: Nie Paź 03, 2010 21:18 ]
No i musze jeszcze kiedy boczki przerobic...czyli dam czarna skore
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
wlasnie wiem ale jak juz zrobie ta regulacje glebokosci siedziska w dwu fotelach i zrobie boczki w czarnej skorze to dopiero bedzie kozak heheh
poki co to zauwazylem, ze przekladka mocowania z glebokoscia siedziska nie bedzie taka prosta trzeba cale metalowe siedzisko przeszczepic...tak sie sklada ze calkowicie mam wolne niedziele wiec zapewne za tydzien zaatakuje fotele hehe pozdrawiam
Tylna kanapa pasowala ale tylko z wersji 5d. Byl tez komplet z civica aerodeck (czyli civic kombi) i tam juz troche inne bylo mocowanie tylnej kanapy.
Jezeli chodzi o fotele podejrzewam, ze podejda. Tak jak mowicie te fotele sie wklada do civicow 6gen hatchbackow 3d i jakos daje to rade. Ale tylnej kanapy raczej nie przeszczepisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum