Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 32 Skąd: Poznań
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 21:35
witam
wiec pierwszy bardzo podejrzana cena ale w tych czasach wszystko mozliwe choc cudów nie ma,
pierwsze auto duza szczelina miedzy maska a grilem brak fotek wnetrza oraz komory silnika, brak podanego przebiegu, do dokladnego sprawdzenia napewno.
drugi : ladne alu,skora lecz zimą troche uciazliwe:( widać za zawieszenie jest obnizone, i ogolnie auto ładnie sie prezentuje, przebieg raczej raeany, jedyne co to na jednym zdjecu widac szczelina pod prawa lampą lub mam jakies zwidy:p rowniez zanizona cena??
trzeci cena dość relana do stanu auta widac ze samochód zadbany, równiez skora lub cos do tego podobnego , orginlne aluski, przebieg rownież malo realny, hak czyli sprzegło do sprawdzenia,brak fotek silnika,a tak po za tym trzeci jest faworytem, jak dla mnie,:) pozdro:)
nr.3 widziałem takową już wiele razy .. w Niemieckich ogłoszeniach pojawiają się takowe modele .. to jakaś specjalna wersja "de cośtam" tylko czy jak ma to drewnopodobne nad poduszką i przy pokrętłach od nawiewu to nie powinien mieć kierownicy w tej opcji
nr. 2 te rurki od turbo i ic jakieś kombinowane ..
tylko czy jak ma to drewnopodobne nad poduszką i przy pokrętłach od nawiewu to nie powinien mieć kierownicy w tej opcji
Nie. Oryginalnie we wszystkich R200 było pseudo-drewno wstawiane nad poducha i na konsoli regulacji nawiewów, a na kierownicy to już bogatsze wersje miały
Znalazlem jeszcze jedna ciekawa oferte,blisko mojego miejsca zamieszkania.
Auto wydaje sie zadbane z zewnatrz, pare lat temu sprowadzone z wloch. Spasowanie wydaje sie ok, jednakze martwi mnie brak znaczkow rover za tylnymi szybami.
Czy to znak ze auto bylo bite? czy moze byly takie wersje? prosze o ocene:)
A i mam jeszcze jedno pytanie. Czy rovery 200 ( a wlasciwie 220) robili do 2001 roku ? bo spotkalem sie z takim rocznikiem na allegro i cos tu podejrzane..
A i mam jeszcze jedno pytanie. Czy rovery 200 ( a wlasciwie 220) robili do 2001 roku ? bo spotkalem sie z takim rocznikiem na allegro i cos tu podejrzane..
Z tego co wiem to ostanie modele R200 wychodziły w 2000
Co prawda to benzynki więc autka mniej oszczędne. Warto jechać oglądnąć ?( mam kawałeczek) Autka aż z pod Poznania. Po zdjęciach za dużo pewnie nie da rady wyciągnąć wniosków ale będę wdzięczny za wszelkie opinie.
Pozdrawiam
http://motoallegro.pl/rov...1241546197.html
-nie będzie to chyba wersja Silverstone
-włącznik przednich halogenów ma, a na zderzaku ich brak Więc daje to do myślenie, że coś kiedyś mogło być, ale oczywiście nie koniecznie. To tylko takie przypuszczenie.
-emblematy z tyłu na klapie są za wysoko przyklejone
-przedni zderzak lekko krzywo spasowany, tył wydaje się być ok
-przebieg mało realny jak na ten wiek
-no i brak szyberdachu, a sprzedawca zapewnia że ma Trochę to się wydaje dziwne
leszczu19901 dzięki za zwrócenie uwagi. faktycznie przy drugiej aukcji jest sporo niedociągnięć. A co do pierwszej to wcale nie mam tak blisko ok 200 km ( bliżej niż ty )
Dlatego też pytam badziej spostrzegawczych użytkowników czy coś w nim jest niepokojącego.
pozdrawiam
http://motoallegro.pl/rov...1248496128.html
"Sprzedam Rovera 200 w niespotykanej wersji silverstone" - nie taka niespotykana
Malowany przedni zderzak, zdarty mieszek skrzyni biegów ale ogólnie wygląda dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum