Witam, dopiero co psaliśmy o tamtym niebieskim MG, a teraz wykluło się kolejne MG w tym mieście... Tam chyba jest jakaś wylęgarnia tych samochodów. Przechodząc do konkretów, chyba pofatyguje sie do tego Tarnowa i obejrze obydwa egzemplarze, by miec porównanie, poniewaz w poprzednim było wiele niedomówień. Co myslicie o tym "świerzym"? Wyglada mi na nieźle utrzymany, tylko te lampy z tyłu budza mieszane uczucia... Nie wie ktoś ile ksoztują oryginały? Bo patrzyłem na allegro i nie ma do MG:(
Dokładnie masz super okazję sprawdzić oba Tak jak pisałem i przy tamtym niebieskim za bardzo nie ma się do czego przyczepić, jak na te przebiegi. A lampy to bzdeta, jak poczekasz cierpliwie to znajdziesz na allegro szybko jakiegoś anglika. Zwróć uwagę na temperaturę silnika i czy włącza się wentylator, czy nie ma oleju w płynie (broń boże nie odkręcaj korka na ciepłym silniku!), czy silnik pracuje w zakresie 850-7100 obrotów i nie pływają mu wolne. Pamiętaj że lekkie klepanie jak w dieslu to raczej norma dla tych silników - byle nie za bardzo sie tłukł. Jak lubisz się bawić to polecam takie coś http://allegro.pl/interfe...1230496710.html
Łączy się z MG bezproblemowo, możesz zczytać błędy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum