Czy ktoś próbował tego w 200? Za oknem średnio a chciałbym wyprać obicia foteli. Podobno najlepszy efekt daje zwykła pralka. Nie mam ich jakoś specjalnie poplamionych, ,raczej ogólne 12 letnie chłonięcie brudu
_________________ ROWER JEST WIELCE OK
L. Janerka
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 10:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kaciorek1000, zdjęcie to sobie mozesz aparatem zrobic...co to za skladnia w ogole? napisalbys demontaz obicia i bylo by wsio jasne...ehhh
ja też na początku pomyślałem o zdjęciu takim z aparatu
A co do prania siedzeń to również mi się wydaje, że aktywna piana będzie najlepsza. Ewentualnie później nadmiar wilgoci wciągnąć odkurzaczem jeśli się ma taki do tego nadający.
Za składnię przepraszam, choć zdanie mimo, że wprowadzające w błąd to gramatycznie jest poprawne no właśnie liczyłem, że same obicia uda się wyprać by uniknąć dlugiego czasu poświęconego na wyschnięcie foteli.
ja podsufitkę myłem takim cudem z aktywną pianą to moim zdaniem ten środek jakby wypala kolor przez co mamy wrażenie, że jest to czyste namalowałem sobie dla próby na suficie w aucie smileya ( : ) ) no i nic nie robiłem, piana wychnęła i miałem uśmiech na podsufitce wyglądało jak wypalone ogólnie kolor wyglądał jak nie z mojego auta : ) no to spryskałem całość i już pucowałem szczotą ogólnie jestem zadowlony z efektu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum