Fajne są te Wasze fotki, ale... nie chciałbym mieć kalendarza z nimi
Podtrzymuję, że najlepsze fotki będą w momencie kiedy z takim zamiarem będzie się robić fotki. Te pstryki choć w większości są bardzo atrakcyjne, w kalendarzu po prostu nie widzę
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Problem w tym, że ja nie umiem wytłumaczyć co powinien mieć taki kalendarz...
To nie chodzi o to, żeby mieć fotki z "garażu", bo takie to sobie mogę sam podrukować na śliskim papierze
Chodzi o to, żeby to było coś wyjątkowego, żeby sesja była tworzona z myślą tylko i wyłącznie o kalendarzu. Posunąłbym się do wybrania jakiś kilku scenerii, gdzie te kilka aut, które mogłby być "top model" pojawiały by się.
Pomysł na kalendarz saabowiczów był okej, ale już nie ma co kopiować.
Myślę, że kilka zdjęć tu pokazanych po odpowiedniej obróbce w photoshopie byłyby idealne.
A co do dyskusji komu dostępny kalendarz, to uważam, że dla wszystkich, ale skoro klub ma w tym uczestniczyć to treści wyłącznie klubowe.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Chodzi o to, żeby to było coś wyjątkowego, żeby sesja była tworzona z myślą tylko i wyłącznie o kalendarzu.
Dokładnie. Dlatego każdy chętny do wrzucenia swoich zdjęć do kalendarza powinien chwycić za aparat i zorganizować specjalną sesję swojemu Roverkowi ewentualnie innemu też ale żeby to było właśnie coś specjalnego. Oczywiście nie ma problemu jeżeli ktoś już posiada na prawdę fajne zdjęcia ( a już kilka takich tutaj się pojawiło wg mnie).
Ja już od jakiegoś czasu przymierzam się do jakiejś sesyjki z moim roverkiem w roli głównej ale ciągle coś mi staje na przeszkodzie . W weekend też pewnie się nie uda bo będę miał zajęcia w szkole cały dzień więc może w następnym tygodniu coś nafoce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum