Wysłany: Sro Paź 06, 2010 13:52 felgi do 75 ale w rozmiarze 15"
Siema,
Bardzo was proszę o pomoc, szukam felg do 1200zł za komplet do roverka i koniecznie chce 15 cali. Prosze o radę DEZENT F , czy dezen L?? Które ładniejsze będą?
marcin316, a ile one za komplet i gdzie je kupić, te z mojego są za 1000zł komplet nowe 36m-cy gwaraNCJI
[ Dodano: Sob Paź 09, 2010 09:47 ]
W ogóle dzięki chłopaki że pomagacie bo jak widać boje się zdecydować i ciągle już jadę kupić i mam obawy ze nie takie i znajdę inne, chyba się skusze na te co na foto zamieściłem, tanie są, na miejscu i gwarancja pod ręka w sklepie.
Pojadę jeszcze w poniedziałek do Zamościa tam jest sklep mają nowe felgi 15" polerowane od 750zł za komplet, znam firmę kiedyś sami bezpośrednio z fabryki na forum mazdy braliśmy, na wschodzie je robią ale całkiem zadowoleni byliśmy.
Fotka jest z linku podanego przez desperado67. Wydaje mi się, że taki typ felgi pasowałby do Twojego autka.
Felgi udające skręcane nie pasują raczej do 75-tki i obawiam się, że te które zaproponowałeś, optycznie pomniejszą jeszcze rozmiar felgi, a w przypadku typu zaproponowanego przeze mnie sytuacja byłaby odwrotna.
sorry havil ale będę szczery te z fotki wyglądają jak kupa... tandetna chińszczyzna i mimo ze masz gwarancje na nie to jak wjedziesz nimi w dużą dziurę i sie na 100% pokrzywia nikt ci nie uzna reklamacji... to nie jest advan, oz, sparco czy inna firma z tradycjami ktora robi porzadne felgi i trzyma klase ale plasikowa masowka... i musisz się z tym liczyć. Ceny felg nie są brane z kosmosu tylko coś mówią o materialne i wykonaniu. Jak chcesz porzadne felgi to kup albo seryjne od Rover/MG ktore moze i ciezkie ale solidne albo cos markowego.
PS 15 w tak dużym aucie zawsze będzie kiepsko wyglądać...
Dokładnie jak dobryziom pisze 15" + duuuży profil = kupa tym bardziej jakaś tandetna chińszczyzna. Na zimę najlepiej oryginalne 15" na wiosnę poszukać jakieś ładne 17". Trzeci z rzędu twój temat odnośnie felg i cały czas pojawiają się te same odpowiedzi nie wiem czego oczekujesz po tych tematach...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Ostatnio zmieniony przez Pływak Sob Paź 09, 2010 11:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum