Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
witam mam problem z ogrzewaniem tylnej szyby i lusterek bezpieczniki sprawdzone wlacznik po wcisnieciu swieci na pomaranczowo a nie grzeje ani jedno ani drugie
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 24, 2011 23:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 14:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sprawdz miernikiem czy dochodzi prąd do lusterek po włączeniu podgrzewania wystarczy zdjąć jeden boczek tam są dwie kostki od podgrzewania jest ta z 2ma przewodami ja u siebie miałem w lusterku przepaloną matę grzewczą prąd dochodził a nie grzało wymieniłęm i po problemie
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
dokladnie tak ale lusterka juz przed chwila zrobilem pozostaje problem ogrzewania tylnej szyby (nie dochodzi napiecie) wie ktos moze ktory bezpiecznik za to odpowiada
chodzi ci o spiralki na szybie jak tak to sprawdzilem cale ale tak jak wczesniej pisalem nie dochodzi napieci do przewodow ktore nastepnie lacza sie z szyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum