Czy cos sie szykuje..hmm..mozna bylo by cos nagrac ale nie mam narazie zadnego pomyslu i nie wiadomo czy MaReK bedzie mial kamere i checi na jakies filmowanie
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Dobra! Doglądnąłem to wszystko jeszcze raz na większym ekranie
Wszystko spoko, ale... jak zawsze mi się wiele nie podoba
Aktorzy po zamianie rolami, są idealni Majkel może śmiało standupy robić Kris-tofer w roli prowadzącego też się dobrze spisał
Parę niedoróbek jest w samych ujęciach.
Dodatkowo muszę jakiś mikrofon zewnętrzny lepiej zbierający skołować,
bo ten łapie wszystko z otoczenia, a nie radzi sobie z głosami aktorów.
Na filmie w większości słychać "bełkot" silnika z auta kruchego.
Niestety pojawiają się odbicia w samochodzie, które zdradzają dość dużą widownie
Czy jest szansa, że zestaw aktorski pojawi się za tydzień ?
do całości spięcia projektu potrzebne będą jeszcze:
- halogen, szperacz (podłączany pod zapalniczkę)
- mikrofon kierunkowy, albo jakiś inny na długim kablu z końcówką mini-jack
Spróbuję dopracować w formie dialogowej to co powinno się zawrzeć na filmie.
Improwizacja jest okej, niektóre z tego się zawrą ale myślę, że pewne kwestie
trzeba mieć wyreżyserowane, żeby to położyło oglądających
Oczywiście tutaj wszystko szyfrujemy, żeby się publika nie dowiedziała przed czasem
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie ma znaczenia Bo jeśli zmienimy oświetlenie to wszystko trzeba będzie zapisać od nowa. Oczywiście pomijamy już kwestię podnośnika, bo to zastało zapisane
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum