Wysłany: Nie Paź 24, 2010 11:07 [Artykuł na WWW] Klub "Roverki"
Od miesiąca jestem posiadaczem samochodu marki "Rover-200" Znajomy polecił mi
Klub " Rowerki pl." " Znajdziesz tam całą masę porad i informacji od "klubowiczów
i pasjonatów "Rovera" tak też zrobiłem ale chcąc uzyskać pomoc jak wymontować stary a zamontować nowy reflektor w Roverze nie mogłem wysłać pytania . Więc serdecznie dziękuję rezygnuję z pomocy klubu Rovera.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 11:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Serdecznie proszę, tylko ciekawa jestem, gdzie chciałeś to pytanie wysłać? Bo od tego typu spraw jest forum i dział "Usterki i porady techniczne". Jeśli się temat napisze poprawnie, zgodnie ze schematem umieszczonym w poradach danego kącika, to nie ma opcji, aby pytania nie wysłać. Wniosek z tego taki, że musiałeś coś robić źle.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Kolega sie nie unosi, tylko poprostu nie ma samo zaparcia
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
To Ty pierwszy wyraziłeś krytyczną uwagę. I jakimś sposobem mimo, że jesteś nowy, znalazłeś ku temu odpowiednie miejsce. Tak jak napisałam powyżej - udaj się do działu "Usterki i porady techniczne" i tam zadaj swoje pytanie .
Kolego B-mol, może napisałbyś konkretnie jaki miałeś problem z "wysłaniem pytania", bo przywitanie się z osobami od których oczekujesz pomocy:
B-mol napisał/a:
Więc serdecznie dziękuję rezygnuję z pomocy klubu Rovera.
Jest co najmniej dziwne, a rzekłbym nawet, że lekko "nie na miejscu".
Forum jest najpopularniejszą obecnie formą komunikacji w Internecie, a nawet jeśli miałeś problem z jego użyciem (nie ma rzeczy doskonałych i nasze forum też płata czasem psikusy), to na naszej stronie jest zakładka "Kontakt", gdzie podany jest email i na pewno dostałbyś odpowiedź jak takie pytanie zadać.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Żądam natychmiastowej dymisji adminów, moderatorów, klubowiczów i jeszcze userów. A na poważnie Autora zapraszam do głębszego zapoznania sie ze strukturą forum. I jeszcze jedna rzecz -> NIE TROLUJ!
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Paź 25, 2010 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum