Byłoby super, dzięki Szukam jeszcze jakiejś diagnostyki, może coś znajdę, ale wsparcie i rozeznanie się z Rover'owcem już dużo da
Planujemy podjechać w czwartek-piątek i tak jesteśmy wstępnie umówieni z Właścicielami, ale ostatnio przez bieżące sprawy i wyjazdy ciezko mi cos zaplanowac, wiec jeszcze cos moze sie zmienić. Na pw wyslę Ci za chwilke namiar na siebie i bądżmy w kontakcie, dobrze? Pozdrawiam
Dokładnie. Już sobie listę speców w promieniu do 300 km stworzyłam, hihi (są jeszcze np. ponoć Police, ale mniej informacji na ich temat).
Raczej myśle o Nowym Miescie wlaśnie, zwłaszcza, że dominuja na ich temat dobre opinie, a dwa, że jest możliwośc przyjechania z komputerem do klienta. Pytanie tylko czy w przypadku Zielonej G. nie bedzie to dla nich za daleko na tę usługę i ile mnie policzą
Pisalam do nich w pt/sobote, czekam na maila co odpowiedzą bo cos nie moglam sie dodzwonić, ale bede jeszcze próbować. Pozdrawiam.
[ Dodano: Wto Paź 19, 2010 08:00 ]
P.S. A swoją drogą, tak w nawiązaniu do (być może niebawem mojego ) "wodnika szuwarka," dzień wcześniej trafiłam na tego:
http://otomoto.pl/rover-7...-C15569362.html
Nawet mnie zainteresował, do momentu kiedy trafiłam na zdjęcia od 5 (wnętrza)
Oczywiście to zawsze jest rzecz gustu, ale czasami coś po prostu nie pasuje i już
Tak jak Wodnik Szuwarek mi bardzo sie podoba tak ten z wykonczeniem Mustanga (koń ) juz absolutnie nie. Pozatym kolor ten nie byl w opcji kolorystyki indywidualnej (wnetrze mozna bylo zamowic w kolorach zielony, niebieski i bordowy). No chyba ze informacje w temacie porady dotyczace kupna sa mylne ( http://forum.roverki.eu/v...F3ci%E6+uwag%EA ) w co watpie.
Roverka75 jakies konkretne informacje lub decyzje co do Szuwarka masz juz?
Wiem wiem, pamietam Tzn. ja go wczesniej sobie wyszukałam, właśie o nim wspominałam zanim pojawił sie tu link, o tej lepszej opcji ale trwały debaty dot. tej nieszczesnej skrzyni biegów (automat a nie manualna) no i nie ukrywam, ż tak jak przy białym, nie chcialam podawac linka do czasu rezerwacji
Ale Twoja i innych pozytywna wypowiedz jak najbardziej wpłyneła na decyzje i spojrzenie na niego Jak dojdzie co do czego (w piątek - poniedziałek bede wiedziała chyba już czy "mój Ci on" ), to może gdzieś na trasie albo przy okazji stawiam dobre winko albo kolację
P.S. W naszej cukierni pieczemy tez torty i ciasta nietypowe, nawet w kształcie Roverka (spory koszt bo wszystko jadale i ręczna robota, ale chętni są, bo efekt jest podobny do prawdziwego auta i sie wielu ludziom podoba ), jak sie uda, to nawet tak moge sie tak zrewanżować, hihihi Sobie na bank upieke jak juz jakis R bedzie moj, mozliwe ze Szuwarek
Może wrzuce zdjęcie jak to nie jest lamanie regulaminu tylo nie wiem czy uda mi sie taką zieleń uzyskać jak ma wodnik szuwarek, ale spróbuję Moi bliscy i znajomi juz nie mogą sie doczekac wodika i tortu z Roverkiem
Ostateczna decyzja powinna paść w piątek, poniedziałek, jakos tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum