Panowie pytanko, jak widzicie Roverka Turbo jako Taksówka.Mocno się zastanawiam rodzinka się powiększa i trzeba dorobic:)))Najszybsze Taxi we Wrocku:))
_________________ Wojtas 77
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 20:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja jeździłem 620 w dieslu na taxi i byłem z niego naprawdę zadowolony zawieszenie,awaryjność całkiem nieźle
Mayson napisał/a:
Ciasno z tyłu. Przewieźć 4 dorosłe osoby i ich bagaże; to będzie wyzwanie
coś w tym to fakt że z tyłu nie jest za bogato ale też nie ma tragedii generalnie ludzie nie narzekali, ja miałem pusty bagażnik bo bez butli hehe wiadomo i uważam że jest naprawdę wystarczający
fajne autko jako wół roboczy tylko nie wiem jak się będzie spisywać Ti (chodzi mi o silnik) ale w razie czego swap na diesla to żaden problem bo "wszystko" pasuje
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
hehe tak tak
jasne skóry robiły wrażenie no i to Rover "nie szkoda takiego samochodu na taxi" no cóż w końcu to auto za poważne pieniądze jak się rozejrzeć na rynku
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum