Witam jak w temacie jaki radzicie kolor dla tych alufelg (na zimę 14"), nie proszę o opinie czy piękne czy nie piękne itp, kupiłem je w dobrych pieniądzach, są wytrzymałe, proste i na zimę będą jak znalazł
Myślałem o kolorze czarnym albo srebrnym albo olać i jedno i drugie i zostawić jakie są...
Proszę o opinie, które będą cenne dla mnie
Może rysunkiem pomocniczym będzie moje autko na czarnych ale kołpakach
nadmieniam, że ta fota jest na zwykłym zawieszeniu teraz autko jest nieco niższe
_________________ Pozdrawiam Kozik
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 19:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To na biało. Jakąś renowacyjną żeby tylko bardziej świeżo wyglądały. W zimie biała fela ze śniegiem się zleje i będzie fajnie.
Patrząc dokładniej na zdjęcia to nawet pokusiłbym się o olanie felg a tylko lekko pod kolor felg pomalowałbym same dekle bo wyglądają ciemniej i nie pasują.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Patrząc dokładniej na zdjęcia to nawet pokusiłbym się o olanie felg a tylko lekko pod kolor felg pomalowałbym same dekle bo wyglądają ciemniej i nie pasują.
No właśnie dlatego pomyślałem o malowaniu bo ciężko będzie dobrać kolor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum