no faktycznie puste miejsce jest. to ile mozna żadac obnizki ceny za to ?
poproś o dokładniejsze zdjęcia.Ewentualnie jeśli nie masz daleko weź go na przegląd obejrzyj go pod spodem sprawdź to lewe koło przednie bo na zdjęciach wygląda na cofnięte do tyłu (mogę się mylić) i wtedy się z nim targuj
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 29, 2010 21:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no 7 km mam wiec w 10 min tam jestem, podjade tam z mechanikiem znajomym ale na warsztat tez pojedziemy. cene ma wystawiona 10 700 mowil ze obetnie ta koncówke, czyli jeszcze troche moze sie uda zedzrzec hehe moze sam zrobie fotki
colin gratuluje świetnego oka, kolo wskazane przez CIebie było przesuniete do tyłu od 2.5 cm. Autko było uderzone w nie. Mechanik mówił że jakiś wózek czy cos takiego było zgięte pokazywał mi taka fałda na metalu sie zrobiła. Pozatym sączył się olej ze skrzyni wiec możliwe że też dostała. Wiec lipa nadal:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum