Witam wszystkich klubowiczów jak i użytkowników. Historia moja z Roverem zaczęła się dość dawno temu kiedy to moja chrzestna zakupiła sobie Rovera 200. Na tamten czas, chyba z tego co pamiętam rok 2000, samochód zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Jednakże później poszedłem w zupełnie inną stronę i tak do dziś podróżuje Oplem Omegą B Caravan. Jednakże stanąłem ostatnio przed ciężkim dylematem, gdyż musiałem kupić autko małe, zwinne , czyli po prostu takie które można w zatłoczonym mieście łatwo zaparkować. I tutaj właśnie przypomniałem sobie o Roverze. Szybko zdecydowałem się na zakup tej oto sztuki.
Dokładnie to tak jak widać ze zdjęć jest to Rover 214i z roku 1997, sprowadzony do Polski w 2008 roku i miał jednego właściciela w kraju. Przebieg to 126.000 i wydaje się być autentycznym (stan kierownicy, pedałów bez zastrzeżeń). Z pierwszych przejechanych 100 km muszę powiedzieć że auto bardzo dobrze się prowadzi. Mam nadzieję że sprawować się będzie równie dobrze.
Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że spotkamy się gdzieś na spocie lub zlocie.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 00:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum