Wysłany: Sro Paź 13, 2010 20:16 Zniknęły posty z datą od 13.10 3:26 do 13.10 17:20
W związku z ponad godzinną przerwą w dostawie prądu do serwerowni, ponownym 2 min. włączeniem i wyłączeniem na kolejne 10 min. uszkodziła się baza danych forum roverki.pl
Zasilacz awaryjny nie zdołał podtrzymać zasilania i nie zdążył położyć prawidłowo maszyn. Stąd błędy w systemie plików, a zwłaszcza w tych otwartych w dość mocno obciążonej bazie danych. Do nich należy historia postów.
Nie dało się inaczej niż przywrócić z ostatniej kopii z godziny 3:26.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witam, u mnie to samo się dzieje jak u kolegi ADI-mistrzu. Przy odświeżaniu strony lub w okienku SB. Co można z tym zrobić. Pozdrawiam. P.S. Teraz też to samo, chciałem wysłać odpowiedz i po naciśnięciu wyślij wyskoczyła ta strona z Critical error idt.
Dzieje się tak na każdej przeglądarce czy tylko na jednej?
Używasz więcej niż jednej, czy tylko jednej ?
Spróbuj poczyścić cache, pliki tymczasowe przeglądarki.
Zrób to najlepiej po wylogowaniu.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
To zrozumiałe, przecież inne portale mnie nie interesują
Chodzi mi o to czy korzystasz z jednej przeglądarki w swoim systemie?
Czy może z różnych np. Firefox, IE8, Opera, GoogleChrome... ?
Próbowałeś opróżnić cookies i temp przeglądarki?
Na www.roverki.pl się wysypało, sesja pamięta błąd i wyświetla Ci fałszywy komunikat - to tak w skrócie.
Może masz inny komputer, żeby sprawdzić swoje dane?
W razie co, zmienimy Ci hasło na chwilę. Zalogujesz się na nowe dane i zobaczysz jak działa.
Pozdrawiam,
Na wszystkich przeglądarkach dzieje się to samo, Firefox, Google Chrome, Explorer, Yahoo, nie ma znaczenia. Wyczyściłem je i nic nie pomogło. Proszę o dalsze podpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum