Wysłany: Nie Paź 31, 2010 00:06 ROVER 620d SDi - prosze o ocene.
Witam.
Chcialem was prosic o ocene tego Rovera? Stan wizualny wydaje sie ok. Troche chyba niski przebieg jak na tyle lat i diesla? Generalnie co myslicie o nim?
- przód miał chyba przygodę - nieciekawie spasowany
- el. antena nie działa
- śmieszna samorobna zaślepka halogenów
- brak napisów na klapie - może to świadczyć o strzale w tył, ale niekoniecznie
- brak fotek wnętrza
- w ten przebieg też nie wierzę
- ogólnie auto wygląda ciekawie, można pojechać i obejrzeć go dokładnie.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Witam, w niedziele oglądałem to auto. Miało malowane obydwa nadkola, 2 wgnioty na dachu, dziurawy tłumik, w układzie chłodzenia jest woda i po ostrej rundzie po miescie cos parowało spod maski. Klima nie załancza wogóle, w silniku coś hałasuje- pan twierdził że rolka. Drzwi od kierowcy są rozbebeszone bo mechanizm opuszczania nie działa. W kufrze pod kołem jest dziura- nie wiem czy to normalne..? A wogóle to auto jest na krakowskich blachach, nie miało przeglądu, a pan co sprzedawał mówił ze ma warsztat mechaniczny, więc coś mi tu śmierdzi. Ja dałem sobie spokoj i innym tez odradzam. Pozdro 600
Pomógł: 54 razy Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 942 Skąd: Zabierzów
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 23:11
bubas83 napisał/a:
A wogóle to auto jest na krakowskich blachach
Chyba go widziałem w Krakowie lub okolicach parę razy bo pamiętam te zaślepki od halogenów...
A przyglądając się cieńszej rurce od klimy po lewej stronie silnika widać, że jest w niej dziura wytarta przez obudowę silnika i coś mi się kojarzy, że oglądałem to auto w Krzeszowicach pod Krakowem jak było na allegro z rok temu bo się szwagier napalił.
Wtedy ciekła pompa i silnik zrzygany olejem oraz różne dziwne modyfikacje miał w kabinie.
Ale ręki nie dam sobie uciąć, że to akurat to samo auto...
[ Dodano: Czw Lis 04, 2010 23:11 ]
I ogólnie to chyba silnik i komora były myte nie dawno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum