Wysłany: Sob Lis 06, 2010 17:16 [WWW] Wylogowanie z forum
Witajcie
mam problem z działaniem przeglądarki
Po zalogowaniu przeglądarka sama ZARAZ sie wylogowuje
Próbowałem innej przeglądarki ale to samo
Bardzo to denerwujące bo nawet posta nie moge napisać
HELP
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lis 06, 2010 17:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 17:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W zadnym specjalnym momencie. Pracujac przy kompie czasami moge miec glowna strone otwarta kilka godzin i nic a czasami po kilku minutach musze sie znowu zalogowac. W okienku SSB poawia sie komunikat, ze nie moze wyswietlic strony - po tym najczesciej sie zorientuje. Czasami wylogowuje w momencie pisania odpowiedzi na post - przy wejsciu w podglad lub wyslij jest komunikat ze musze sie zalogowac. Juz nawet nauczylam sie kopiowac tekst przed wyslaniem . Czasami caly dzien jest ok a innego dnia loguje sie ponownie kilka razy w ciagu godziny.
Ja mam włączoną opcję automatycznego logowania, więc tego problemu nie mam, natomiast często pojawia się problem, gdy chcę wcisnąć "zobacz posty od ostatniej wizyty" wyskakuje komunikat "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów", czyli tak jakbym się wylogował a następnie zalogował.
czyli tak jakbym się wylogował a następnie zalogował
Raczej tak, jakby nie był żadnych nowych postów. Przecież po wylogowaniu i z ponownm zalogowaniau pokazuje poprawnie.
Skoro masz nowe 'od ostatniej wyzyty' a "wizyta" jeszcze trwa, to jak ma pokazać posty
Po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu pokazuje posty od ostatniej wizyty czyli od chwili kiedy się wylogowałem aż do zalogowania. Jeżeli więc wyloguje mnie w tym momencie i od razu automatycznie zaloguje to nie będę widział postów przykładowo napisanych godzine temu.
Czy dzisiaj nadal macie ten problem?
Zapytam jeszcze, czy Wasza nieaktywność (oprócz Tomek1212) jest dłuższa niż 1800 sek. (30 min). Po tym czasie, jeśli powrócicie do forum, sesja wygaśnie i zmusi Was do ponownego zalogowania. To może wystąpić np. przy konstruowaniu posta.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nieaktywnosc przy wylogowywaniu (nie dotyczy dnia dzisiejszego) nie byla dluzsza niz 30 min. Czasami bylo to nawet 10-20 sekund od ostatniej aktywnosci (np. pisanie posta, podglad, poprawka i nastepny podglad juz wylogowywal).
Tak sie zastanawiam czy wplywu na to nie moze miec antywirus . Ja mam Kasperskiego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum