Jesli ma ktos jeszcze cos do dodania to smiało. Chłopaki a jak jest z odsprzedaniem tych samochodów?? Sa wielkie problemy? Czy po prostu ludzie nie znają roverów i ich unikają bo opinie są różne.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 20:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to nie jest od haka kontrolka, bo nie ma symbolu haka. Z tego co pamiętam to była kontrolka od stanu naładowania akumulatora. kontrolka od haka ma symbol haka. Bodajze jakaś dziewczyna o to pytała przy okazji ogladania 400, ale tam od haka była pod zegarami po prawej, a ta od aku po lewe nad włącznikiem przeciwmgielnych.auto ogólnie prezentue się nieźle, ale ma nierówne szpary pod przednimi lampami, z lewej jest większa. Cena w sumie zachęcająca, ale ja nie lubię skóry opłaty to jakieś 1300 zeta z rejestracją
Cena jak dla mnie to 6000 zł. W zwiażku z tym mam do was pytanie. Czy załatwiał ktoś rejestracje takiego samochodu? Za co teraz i ile się płaci. Czy mogł by ktoś mi zrobic taki "ceninik". Dzieki
Czyli jak na umowie bedzie 5tys zł to z tego biorą 3%?? Czy obliczają to z cen na polskim rynku danego auta i z niej biorą te 3%? Bo na umowie można by było wpisac mniej zeby mniej zapłacić nie?
[ Dodano: Wto Lis 09, 2010 21:15 ]
Nie ukrywam ze szukam czegos w lepszym stanie tak aby miało mi posłóżyc co najmniej 2-3lata. Bo chodze do szkoły i kasy na inne auto miał nie bede bo nie zarabiam wiec chce ta kase co mam wydać z głową.
Wiesz co to sa zdjecia. Dzwoniłem i pytałem się o to i dostałem od ze czysty jak nowy. Zeby kupic auto musze przejechac 300km no i do tego ubezpieczenie wykupić. Czy się to opłaca bo jak dla mnie to droche duzo;/
A i dodam ze za granicą było 3 włascicieli.
wiem tylko jak przeglądałem post nie byłem zalogowany i nie zauważyłem zdjęć.
kamil_kaka napisał/a:
Zeby kupic auto musze przejechac 300km no i do tego ubezpieczenie wykupić. Czy się to opłaca bo jak dla mnie to droche duzo;/
ten szyber troche mnie martwi ciekawe czy woda cieknie podczas deszczu nawet jeśli nie możesz mieć później z nim problemy, ten wyciek z silnika to możliwe kolejne koszty zależy skąd cieknie i czy oleju ubywa, karoseria wygląda w miarę, może lepiej rozejrzyj się dla porównania za drugim R200
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum