ja mam fajne miejsce do spotkania 35-40 km od krakowa łapanów co wy na to ?
[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 15:31 ]
1. Tommek,
2. balcer,
3. kb2502
4. Marcin_S
5. marcinm_NH
6. R1ce
7. MGZR160
.. co wy na spotkanie w łapanowie? czy wszystkim z listy odpowiada?
Gdyby zjazd zrobić o jakieś wcześniejszej godzinie, to bardzo dobrym i na pewno wszystkim znanym miejscem jest Kryspinów. Byłem dziś. Piękna pogoda, ponad 20'C w słońcu. Ludzi prawie w ogóle nie ma tam. Cisza, spokój, generalnie dobre miejsce na Chillout
Ja się generalnie dostosuje. Wielka rura wszystkim znana, to była tylko skromna propozycja z tym Kryspinowem Co do wyboru między sobotą a niedzielą, to mi to obojętne. Lepszy będzie ten dzień, w który pojawi się więcej osób napewno Pozdrawiam.
Witam. Niestety mój roverek odmówił chwilowo posłuszeństwa, a wszystko przez paliwo z BP... Prawdopodobnie uszkodzona pompa. Jak mi się uda skoczyć do domu w piątek, to w sobotę przyjadę roverem na spocik bardzo chętnie, pewniejszym terminem byłaby niedziele ze względu na poprawkę z trasą, ale zawsze istnieje ewentualność, że nie uda się naprawić i przyjadę najprawdopodobniej Civicem.
Pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum