Witam. Jestem nowy i mam pytanko ? Gdzie szukać was w tą niedziele odkryty czy zadaszony? Nie bylem nigdy tam w tym rejonach wiec nie wiem jak to wyglada
Ja będę. Maniaq z racji tego, że muszę zainstalować pralkę, muszę również posiadać kpl. kluczy nasadowych w celu odkręcenia blokad transportowych W tym zestawie mam kilka torxów przy użyciu których odkręcałem siedzenia u siebie
Sejmen, a skąd i o której będziesz jechać? Jak chcesz możemy się umówić po drodze i Cię popilotuję.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witam. Dzieki wielkie za dobre checi;) Jade z bialoleki czyli bede lecial przez grota i dalej przez prymasa. Mysle ze trafie tam na miejsce, choc warszawiakiem nie jestem A i kolega pytal o ktorej? Jak bede czekac na kobiete to wyjezdzam o 20, jak sam to duzo wczesniej
Pozdrawiam
Mieszkaliśmy z Viollą białołęka/tarchomin przez 2 lata
Co tydzień na spot. Modlińska, Grota, Toruńska, gen. Maczka, potem w lewo w Powstańców Śląskich, potem znowu w lewo na pierwszych światłach i prosto do centrum na pierwsze piętro podziemnego garażu. Do 21:00 wjedziesz normalnie, po 21 musisz wjechać wyjazdem
Ja będę pewnie ok. 21:00.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
no ja się w końcu pojawiłem i bardzo mile mnie zaskoczyła frekwencja.
miło było Was znów zobaczyć
jeszcze z Markiem wykonaliśmy powolny objazd w drodze powrotnej..
co do małych samochodzików to założyłem temat żeby tu nie zaśmiecać
a ja wczoraj miałem słuszne przeczucie ze mnie zatrzyma wieczorem Policja:p cała drogę jechałem bardzo powoli i spokojnie i co na brodnie szukając miejsca do parkowania ( faktycznie długo krążyłem) zatrzymała mnie policja po tajniaku pod zarzutem ze się podejrzanie kręcę buehe przeszukali mnie oraz samochód sprawdzili papierki i puścili chociaż byli pewni ze jestem złodziejem dilerem lub kimś podejrzanym lepsze to niż mandat za prędkość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum