Forum Klubu ROVERki.pl :: W-wa Bemowo 14.11.2010
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
W-wa Bemowo 14.11.2010
Autor Wiadomość
violla 

MG TF

Wysłany: Pon Lis 15, 2010 11:41   

Roj napisał/a:
jeszcze z Markiem wykonaliśmy powolny objazd

Powolny z Markiem? Nie wierzę :wink: Nawraca się chłopak :razz:

SPAMU¦

Wysłany: Pon Lis 15, 2010 11:41   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

Roj 

Wysłany: Pon Lis 15, 2010 11:42   

dobry wpływ mam :cool:

MaReK 
Instytucja wspierająca

Pan
Wszechomogący :)

MG ZT

Wysłany: Pon Lis 15, 2010 12:10   

No ale za nami jeszcze leciał kris-tofer.
A przed nami, za wszelką cenę chciał być najszybszy ford fiesta/focus w srebrnym kolorze.
Widziałem oczami wyobraźni jak wypada z tunelu i uderza w barierki. Ale udało mu się.

Roj to od Ciebie dostałem sms'a, że średnia prędkość 87 km/h ?
Tylko odkąd. Bo my z kris-toferem dopiero od zjazdu na wisłostradę pojechaliśmy za Tobą. Chociaż niekwestionowanym mistrzem znowu był focus/fiesta, który przed autobusem wykonał skręt na zjazd omijając na milimetry barierę na Grota ;)

Panowie policjanci byli dość leniwi :) A cała grupa pojazdów minęła ich 80 km/h na 50tce ;)

Ja się jednak chyba starzeje. Dla mnie te prędkości są za duże. W momencie wyprzedzania innych uczestników ruchu mam nogę na hamulcu bo czuję, że zaraz jakiś niedzielny zmieni pas z prawego na lewy - jednym ruchem - nie patrząc w lusterka.

Mimo, że nie jechaliśmy jakoś specjalnie szybko, to i tak się bałem ;)

Co innego na jakimś torze. W np. ułęży próbowałem lecieć i pod 140 km/h przed zakrętem ale tam miałem pewność, że jak mi coś nie wyjdzie to lecę tylko na pas zieleni.
Tutaj skutki mogłyby być zgoła inne. A może z wiekiem wyobraźnia zaczyna działać... nie wiem już :) W każdym razie czuje respekt przed prędkością ;)

Roj nie wiem co Ty tankujesz do tego R200, bo lata jak gokart ale smród za nim jest niemiłosierny ;)

Co do frekwencji rzeczywiście było sporo jak się tak zastanowić.
W sumie do samego końca. Szkoda, że nie miałem kamery ;)

Pozdrawiam,

dolny śląsk:marcin.misek
wielkopolska: longer86

Roj 

Wysłany: Pon Lis 15, 2010 12:36   

sms ode mnie, średnia taka mi wyszła od ruszenia z parkingu a zanim się złapałem z Wami to naprawdę wolno się turlałem.

Co do trzymania nogi na hamulcu przy mijaniu innych uczestników ruchu to mam tak samo i bardziej to jest respekt przed brakiem wyobraźni u innych niż prędkością jako taką (maks. mieliśmy poniżej 150).

Focusa to już obstawiałem że wyj..bie jak skręcał w prawo przed nami z toruńskiej na dół przez trzy pasy po koleinach, potem przez trzy pasy w tunelu przed łukiem, a potem przez trzy pasy w prawo przy stadionie Legii. Matoł po prostu.

Co do smrodu to może czas u Ciebie nawiew odgrzybić :wink:

Mix 

Wysłany: Pon Lis 15, 2010 18:57   

Faktycznie frekwencja dopisała :) Miło było znów zobaczyć tyle aut w jednym miejscu :grin:

Pozdrowienia dla Marmana, z którym (chyba już tradycyjnie) złapałem się w drodze powrotnej.

Przeprosiny dla Marka, którego chyba mocno zadymiłem moją lokomotywą, gdy ten w najlepsze gadał przez telefon ;)

Sejmen 

Wysłany: Pon Lis 15, 2010 19:11   

Jako "świeżak" sam byłem zaskoczony ze tyle osob było ;0 Fajny klimat ogolnie i dzieki ze miłe przyjecie mnie do grona ;)

Marman 

Wysłany: Wto Lis 16, 2010 22:24   

maniaq napisał/a:
Aut bylo ponad 20. A na ostatnim ogolnopolskim bylo ledwo ponad 30 O_o

Moim zdaniem na ostatnim ogólnopolskim frekwencja jeśli chodzi o auta była mniejsza niż na spocie warszawskim.Parking w Kiekrzu nie prezentował się zbyt okazale w przeciwieństwie do "krytego" na Bemowie.

[ Dodano: Wto Lis 16, 2010 22:24 ]
Mix napisał/a:
Pozdrowienia dla Marmana, z którym (chyba już tradycyjnie) złapałem się w drodze powrotnej.

A dziękuję i wzajemnie:)
Kurcze narzekasz na swego emdżika a wyjeżdżasz jakieś 10 minut po mnie i jeszcze mnie doganiasz na trasie :wink:

Odpowiedz do tematu