Forum Klubu ROVERki.pl :: Gdzie pracujemy i co robimy :)
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: thef
Sob Lis 27, 2010 17:43
Gdzie pracujemy i co robimy :)
Autor Wiadomość
kasjopea 

Członek Zarządu
wiceprezes

MG ZS

Wysłany: Sob Lis 20, 2010 14:58   

memphisto napisał/a:
jedynie co to siara było mi ulicą jak te hasiosznuple cisnąć ten wypożyczony wózek od złomiarza :mrgreen:
:rotfl:
Popłakałam się normalnie :lol:

SPAMU¦

Wysłany: Sob Lis 20, 2010 14:58   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

Pawkaz 

Rover 600

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 09:25   

memphisto jesli chodzi o choinki to ja w tym roku odpadlem bo moj "wspolnik" nie ma pieniedzy a mimo wszystko to nie jest wszystko takie latwe jak by sie moglo wydawac.Na samym poczatku moga byc problemy z organizacja miejsca na handel.Trzeba miec zamkniety teren albo najlepiej czuwac caly czas aby nikt nie za..l towaru

memphisto 

Rover 200

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 11:40   

Pawkaz, a jak to formalnie wygląda, skąd ja mam wziąć te choinki z lasu wyciąć :mrgreen: ? Czy gdzieś się okazyjnie kupuje?

Bo np tulipany na dzień kobiet i na dzień matki to ja w hurtowni kupuję i później na handel :mrgreen:

jaki jest rząd wielkości zysk na 1 choince? bo na 1 tulipanie to wygląda tak:

Ogólnie trzeba kupić hurtem no i wtedy 1szt kosztuje mnie 1,5 PLN a sprzedaję po 3 PLN na 1 tulipanku mam 1,5 zł przebicia a zazwyczaj udaje się sprzedać ok 200 sztuk :) jak na 1 dniówkę to całkiem opłacalne - a jak się ma sprawa choinek :D ? :lol:

Pawkaz 

Rover 600

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 12:02   

Powiem Ci, ze na temat choinek prawie nic nie wiem poniewaz zawsze to planowalem robic ale nie wychodzilo bo moi "wspolnicy" nie mieli kasy.Ogolnikowo sa szkolki lesne gdzie sie je kupuje-z lasu mozesz dostac kare.Jak kupisz w takiej szkolce to powinienes dostac od nich zaswiadczenie, ze kupilem np 15 drzewek aby staz miejska, straz lesna itp nie mieli zadnych watpliwosci.Ogolnikowo z tulipanami i innymi kwiatkami startuje od marca ;) jako praca dorywcza bo mam stala ;)

Warlike 

Rover 75

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 12:26   

Pracownik magazynu (wożę się widlakiem) w firmie w sumie motoryzacyjnej...poduszki powietrzne do aut

tronsek 

Rover 400

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 12:55   

Pracuję w firmie GRAMET Sp. z o.o. w Jeleniej Górze, która zajmuje się produkcją siłowników hydraulicznych. W firmie jestem zatrudniony jako główny konstruktor. Zajmuję się projektowaniem i wykonywaniem dokumentacji technicznych nowych siłowników, wg potrzeb klienta oraz wszelkiego rodzaju rysunki techniczne. Używam do tego AUTOCAD'a 2007.

Dydo 

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 17:49   

A ja pracuje jako kierowca w Hurtowni Motoryzacyjnej GORDON. Jak to kierowca - rozwożę części po sklepach, warsztatach, serwisach i mechanikach ;)

Mariusz418 

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 22:31   MARIAN

WITAM

TO I JA SIĘ DOPISZE 12 LAT ECC BABICE JAKO SZEF SERWISU , OD 0,6 ROKU JLR CENTRUM KIEROWNIK SERWISU

NO I U SIEBIE
MECHANIK MAGIK < JAK NIEKTÓRZY MIĘ TAK NAZYWAJĄ

MARIUSZ 418

Marian_K 

Wysłany: Pon Lis 22, 2010 09:49   

Mariusz418 napisał/a:
OD 0,6 ROKU JLR CENTRUM
To teraz Mariusz Jaguary i LandRoverki "obrabiasz"? Może jakąś DUUUUŻĄ zniżkę na XF-a załatwisz? :mrgreen:

Pozdrawiam!

leo1009 

Rover 800

Wysłany: Pon Lis 22, 2010 22:40   

Dydo napisał/a:
A ja pracuje jako kierowca w Hurtowni Motoryzacyjnej GORDON.

fiuuu to moze niebawem bedziemy w jednej firmie pracować ;P tyle ze ja juz mialem przygode w bazie glownej u Jacka mam nadzieje ze znow moje cv pozytywnie rozpatrzy ;)

SyntaX 

Wysłany: Wto Lis 23, 2010 18:20   

Obecnie Kierownik POS Cyfrowy Polsat Szparagowa 7 w Łodzi.
Dodatkowa działalność - Serwis sprzętu Apple.

Dydo 

Wysłany: Wto Lis 23, 2010 19:02   

leo1009 napisał/a:
Dydo napisał/a:
A ja pracuje jako kierowca w Hurtowni Motoryzacyjnej GORDON.

fiuuu to moze niebawem bedziemy w jednej firmie pracować ;P tyle ze ja juz mialem przygode w bazie glownej u Jacka mam nadzieje ze znow moje cv pozytywnie rozpatrzy ;)

Daj znać jeśli będziesz jeździł i gdzie będziesz jeździł ;)

keczu 

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 17:37   

Hej. Wiec z zawodu Technik mechanik samochodowy, mam tez jakies studia ekonomiczne ,ale nie mam pojecia jakie :roll: Polska armia mnie zmotywowala wiec bralem co sie dalo...po ukonczeniu dumny szeregowy rezerwy. :hura:
Pracuje jako diagnosta w IRL, juz 3 lata. Wczesniej w Polsce pracowalem jako mechanik w serwisie Renault potem Peugeota i maly odskok od mechanikowania na poltora roku w fabryce papieru (kierowca wozka widlowego :razz: ) co bylo kompletna pomylka. W IRL pracowalem u glownego przedstawiciela Hondy (ale nie samochody tylko motocykle, lodzie, kosiarki itp.) jako mechanik i troche na czesciach. Aktualnie robie okresowe przeglady, jest oki. Duzo pracy bo jest jak w fabryce :razz: , zawsze kolejka aut ,troche inaczej niz w PL. Chyba najlepsza teraz praca w IRL bo kryzys nam nie straszny, przeglad musi byc. :razz: . Mechanik weekendowy teraz, jak cos trzeba to sie naprawi. Lub jakies autko tak do pogrzebania sobie czasem kupie , naprawie i sprzedam (ostatnie R25, dostalem za darmo od mojego szefa :jupi: mial byc zezlomowany bo nie zapalal, uratowalem Roverka i jezdzi nim kolegi dziewczyna teraz) :wink: Pozdr.

Jugol 

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 18:43   

Zawód wyuczony tokarz- frezer. Obecnie od prawie 8 lat pracuję pod ziemią na terenie KGHM. Zajmuję się wierceniem otwórów geologicznych, hydrogeologicznych, kierunkowych i gazowych. Są to otwory tzw. wyprzedzające, mające na celu zbadanie złoża pod względem zawartości Cu, jak i zbadanie czy nie występują zagrożenia wodne i gazowe ( metan ). Najprościej tłumacząc, najpierw my wiercimy dziurki na przodku, takie do 450m, jeżeli jest wszystko ok, dopiero idzie front robót wydobywczych.

greg-si 

Rover 400

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 21:02   

Pomimo tego że wiele wiosen sobie nie liczę od samego 18'ego roku życia pracuje dorywczo przy różnych robotach. Ogrodnik, konserwator terenów zielonych, w hucie przy przetopie aluminium, monter konstrukcji stalowych (Polimex Mostostal), ochroniarz (G4S), merchandiser (MS Service) oraz z racji fachu ojca w szeroko pojętej budowlance.
Od lipca tego roku współpracuje z Instytutem Problemów Jądrowych w Świerku gdzie to pod przewodnictwem specjalistów od oceny ryzyka piszę pracę magisterską.

InEs 
Klubowicz

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 21:32   

Ja od ponad dwóch lat pracuję w firmie windykacyjnej w Poznaniu :mrgreen:

Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić :p

0L0 

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 21:46   

Ja od ok. 5 lat pracuję jako serwisant replik ASG w sklepie Zbrojownia.com.pl. Czasami też robię za sprzedawcę, pakowacza paczek itp.

adamsky 

Rover 45

Wysłany: Wto Sty 11, 2011 11:34   

Ja pracuje w firmie IT, specjalizującej się w Integracji systemów IT jak i jestem dostawcą sprzętu komputerowego.
w branży 4 rok leci. Zajmuje się zamówieniami publicznymi jak i klientami biznesowymi.
Jakoś to leci :)
pozdrawiam brać z branży :)

sobrus 

Wysłany: Wto Sty 11, 2011 11:40   

Pozdrawiam pozdrawiam :)
Jestem informatykiem/programistą w Emperii (konkretnie nazywa sie to Emperia Info).
Od 4 lat :)

Odpowiedz do tematu