dokładnie tak następna niedziela odpada całkowicie są ostatki mnie nie będzie napewno a film spoko tylko wcześniej auto umyje bo masakra dzięki za przybycie wszystkim przede wszystkim BARTKOWI bo był z daleka i jednak mu się chciało przygonić auto tak jak mi spoko atmosferka następnym razem będę dłużej
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 22, 2010 06:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja także dziękuję wszystkim za atmosferę, było naprawdę super,choć troszeczkę zimno. To był mój pierwszy spot, ale nie ostatni (mam nadzieje)
Pozdrawiam wszystkich!
Widzę chętnych na spota jest baaaaaardzo dużo Że zima że dużo śniegu że zimno ja nie wiem po co tyłki plaszczycie w kanapach czy fotelach przed TV zamiast się ruszyć i porobić fajne rzeczy na śniegu a przy okazji jakieś fotki no i filmik by się skręciło
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
[ Dodano: Czw Sty 06, 2011 17:56 ]
Witam jeszcze raz mam pomysł na ktory wpadłem dosłownie pare min temu co powiecie na mały zlot 15 stycznia w rzesowie jest to sobota wiec spoko w godzinach wieczornych a pozniej gdzies wspolnie wszyscy jeden z drugim gdzies na imprezke dyskoteka
[ Dodano: Pon Sty 10, 2011 07:42 ]
halo halo rzeszow co to zamarzlo cos ? tarnow zaczyna sie mobilizowac na debicy cisza ale zawsze cos sie dzieje a wy co ? nie ruszacie nic
Kolego z Radymna jak by się coś udało to można by było wyruszyć razem na dwa auta i zawsze było by raźniej bo ja nie znam za bardzo Rzeszowa i wiem tylko jak dojechać na lotnisko "Jesionka" i giełdę, oczywiście jak się uda jakiś spot
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum