Witam ! Bardzo proszę o opinię na temat tego autka, przez telefon oczywiście wszystko perfekt, bezwypadkowy, wszystkie szyby oryginalne, serwis itd. http://otomoto.pl/rover-7...-C16210119.html
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 26, 2010 17:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj, jjack!
Pierwsza rzecz - przebieg do negocjacji Trzeba by na żywo ocenić zużycie pedałów, kierownicy, fotela kierowcy.
Sprzedający niby wie co sprzedaje (6x airbag - a nie 8x, jak zazwyczaj w ogłoszeniu, i ASR, a nie Traction Control), ale pisze o tempomacie, którego samochód nie ma (brak przycisków na kierownicy, po prawej stronie poduszki - tak jak po lewej są od radia).
Nie jestem ekspertem, ale ja w nim winy nie znajduję. Bardzo bogata wersja, poza tempomatem i ksenonami ma chyba wszystko. Dobre audio
Przydałaby się jeszcze fotka silnika, tak dla spokoju sumienia, no i oryginalne dywaniki
Można by się przejechać i na żywo obadać.
hmm, powiem szczerze, ze tez sie zainteresowalismy autkiem. a ze jest jeszcze jedena 75tka w Kaliszu do obejrzenia, ktora raczej nie wzbudza we mnie podejrzen byc moze skoczymy obejrzec oba. Czy ktos z klubowiczow ogladal moze ten samochod? (jak dla mnie to ze zdjec przednie drzwi wygladaja troche nie do konca spasowane - widac po listwach) albo TEN
ten pierwszy ma tempomat, bo ma 4 pstryczki na panelu - "Podgrzewane siedzenia, elektryczna roleta szyby tylnej, tempomat. " tu jest wszystko opisane.
Auto ładne, bogata wersja, z automatu będziesz zadowolony.
Proponuję obejrzeć, przejechać się, sprawdzić w serwisie, potargować się i kupować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum