ja też bym mógłbym być ale czekam na wypłatę bo jeżdżę na letnich laczkach więc nie chcielibyście widzieć mojego R gdyby po magnolii leciał wszystkie zakręty bokiem:P
ja też bym mógłbym być ale czekam na wypłatę bo jeżdżę na letnich laczkach więc nie chcielibyście widzieć mojego R gdyby po magnolii leciał wszystkie zakręty bokiem:P
Stary, co Ty się cykasz. Ja śmigam na letnich kapciach z napędem na tył .
Ja też latam na letnich i do w dodatku prawie łysych i jest gicior Wlasnie dlatego chcemy się spotkać troche pozniej zeby parking był pusty i mozna będzie polatac bokiem albo pod kątem
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Ja wczoraj pod magnolia wyhaczylem zajebiaszcze miejsce
Tylko będziemy musieli poczekać, aż się miejsce zrobi, bo w niedzielę pewnie będzie sporo ludzi na zakupach. Chyba, że chodzi o to rondo obok wiaduktu?
f1x napisał/a:
Nie zmieniam opon do niedzieli
W obecnej chwili, na zimówkach też żaden problem.
Swoją drogą, jak patrzę na prognozę, śniegu nie powinno zabraknąć, a jak dobrze pójdzie to jeszcze dopada
No i szykuje się całkiem konkretny spot jeśli chodzi o ilość Napiszcie w temacie jak będzięcie wiedzieć na 100% czy będziecie czy nie. Żeby nie trzeba było pozniej czekać ew. na kogoś
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
hej:)
jeszcze nigdy nie byłem na spocie,
także, korzystając z okazji, że zostałem na weekend we Wrocławiu,
to też bym się pojawił
Powiedzcie tylko, o której, i w którym miejscu na parkingu przed magnolią się spotykacie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum