Wysłany: Wto Lis 30, 2010 22:48 A u nas tak nie sypie :D
Widze w wiadomosciach drugi dzien co sie dzieje na poludniu polski. Wawa, Lodz masakra u nas zimno i czarno mozna zapindalac po miescie na zimowkach prawie tak jak w lato
Pozdro kierowcy plugow:D
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 30, 2010 22:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Lis 30, 2010 23:43 Re: A u nas tak nie sypie :D
faecd napisał/a:
Widze w wiadomosciach drugi dzien co sie dzieje na poludniu polski. Wawa, Lodz masakra u nas zimno i czarno mozna zapindalac po miescie na zimowkach prawie tak jak w lato
Pozdro kierowcy plugow:D
Dziś właśnie widziałem w TVN24, że m.in. w Szczecinie jest lekki szronik ale nic poza tym Palić lacza tylko
No to macie się z czego cieszyć u nas drogi to lodowiska tiry i niektóre osobówki nie mogą wyjechać pod górkę masakra Wracaliśmy z treningu po 20:30 (na całe szczęście terenówką kolegi) Wyjazd po górkę widzimy cofa się kolega który z nami gra pytamy się co jest stwierdził "ja to pie....ole zawracam jadę na około" my dawaj i jedziemy patrzymy przed nami coś mruga awaryjnymi i zjeżdża na nas mercedes klasy A MASAKRA.
Pozdrawiam
heheh u nas tragedia na slasku zaspy na drogach juz sie porobiło a sypie od rana i wieje jak cholera:D sory ze zalozylem taki sam temat w offtopic jak mozna to prosze o usuniecie
Patrzcie zaczyna sie
http://wiadomosci.wp.pl/k...ml?ticaid=1b580
jutro mam na 8.30 ale chyba wyjade o godzinie 7.20-7.30 gdzie normalnie wyjechalbym o 8. Do tego lopate do bagaznika i worek piachu...kurde piach mam w takiej szopie ale zawalony jakimis pierdolami oooo u mnie na rynku przy przystanku jest kubel z piachem...powinien byc przynajmniej ukradne
[ Dodano: Pią Gru 03, 2010 00:29 ]
I sie zaczelo hehe juz dzisiaj mialem niezla sytuacje, jechalem po sniegu i zjechalem z asfaltu :O gdy wjechalem na niego z zawrotna predkoscia okolo 40 km/h zaraz wpadlem w mini poslizg. Noga z gazu, lekka kontra i jadacy z naprzeciwka i ja cali
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum